TINY FRIENDS

Vi samarbetar med andra små och lokala företagare som, precis som vi, är beroende av stödet från kunderna i närområdet. Våra vänner gillar hälsa och välmående lika mycket som oss och delar vår syn på hållbarhet på olika sätt.


EMBARKS HEALTH

Du får förståelse för vad dina obalanser är i kroppen och vad du kan göra för att komma i balans. Har du ofta ont i ländrygg, höft, axlar och nacke? Återkommer problemen vad du än gör? Känner du dig spänd, stressad och har svårt med balansen? Då är detta något för dig. Genom att återskapa en naturlig balans i kroppen och en bra hållning ges en möjlighet till en stark, lätt och smärtfri kropp. Träningen är baserat främst enligt Optimum metoden. Nyfiken på att veta mera?

Läs mer på embarkshealth.se
Boka hos Christina Carlsson: info@embarkshealth.se eller 070-692 95 29 BELINDAS BOOTCAMP & PILATES

Belinda håller kurser i pilates i vår studio under hösten. På sommarhalvåret håller hon utomhus Bootcamp på Torögatan i Tallkrogen.
För att delta i Pilateskursen kontaktar du Belinda direkt:

Instagram: @belindasbootcamp 
Facebook: belindasbootcamp
Kontakt och kursanmälan pilates.belinda@gmail.comYOGITEENS

Vår barn- och ungdomsyogalärare Sofia driver Yogiteens och när hon inte undervisar hos oss besöker hon bland annat skolor och organisationer för yogaklasser och föreläsare. Vill du att hon kommer till din skola? Kontakta henne här:

Läs mer på: yogiteens.se
Följ Yogiteens på Instagram: @yogiteens_sweBREATH OF LIFE

Vår lärare i QiGong, Sebastian, besöker oss ibland för att hålla klasser. Sebastian är certifierad QiGong lärare aktiv inom medicinsk QiGong. Han jobbar holistiskt med Qi coaching och leder även grupper inom meditation, EFT (knackning), och Breathwork.

Du hittar Sebastian här:
Facebook: @BreathofLifeStockholm
Instagram: @breathoflifestockholmCHANGING VIBRATION

Mikaela är en av våra yogalärare på Tiny Tree och erbjuder även PT-Yoga, Reiki Healing samt Holistisk Coaching.

Läs mer på thechangingvibration.com/
Boka din PT-klass eller behandling genom att maila changingvibration@gmail.com eller ringa Mikaela på: 073-963 42 89