RENT A ROOM

Vi letar ständigt efter nya samarbetspartners och hyresgäster. Vi ser helst att du delar vår värdegrund som är viktigt för oss men är öppen för olika typer av verksamheter inom hälsa, coaching, träning och behandlingar och vill gärna bredda vårt utbud. Läs mer här om vår värdegrund: https://www.tinytree.se/about/

Tiny Tree studio består av en yogasal som rymmer 12 – 16 mattor + 1 – 2 lärare beroende på placering i rummet. I salen finns allt som behövs – mattor, bolsters, block, filtar, yogabälten, ögonkuddar och tennisbollar. Med stora fönster flödar dagsljuset in men det finns mörkläggningsgardiner att använda vid behov, även högtalare och ett flertal ljuskällor för att skapa olika stämning finns att tillgå.

Behandlingsrummet på 6 kvm har ett fönster med insläpp för dagsljus. Här finns en massagebänk med tillhörande värmedyna, filtar, kuddar och förvaringsmöjligheter. Två fåtöljer finns att tillgå. Rummet passar för massage och kroppsbehandlingar samt samtal och coaching.

Pentry med kyl och frys samt toalett och dusch finns. Besökaren möts av en hall med låsbara skåp, omklädningsbås samt en mindre servering med sittplatser där dryck och snacks finns att köpa.

Hör av dig för mer info och prisuppgift: info@tinytree.se