HYR HOS OSS

Tiny Tree studio består av en yogasal på 30 kvm som vanligtvis rymmer upp till 12 mattor + 1 – 2 lärare beroende på placering i rummet. Salen passar för utbildningar, kurser, workshops och möten.

I salen finns allt som behövs för yoga – mattor, bolsters, block, filtar, yogabälten, ögonkuddar och tennisbollar. Med stora fönster flödar dagsljuset in men det finns mörkläggningsgardiner att använda vid behov, även högtalare och ett flertal ljuskällor för att skapa olika stämning finns att tillgå. Det finns även tillgång till högtalare, 2 loungefåtöljer, 4 fällbord, 26 klappstolar, projektor, blädderblock/whiteboard samt två behandlingsbänkar samt en thai massage-matta.

Behandlingsrummet på cirka 7 kvm har ett fönster med insläpp för dagsljus. Här finns en massagebänk med tillhörande värmedyna, filtar, kuddar och förvaringsmöjligheter. Rummet passar för massage och kroppsbehandlingar.

Pentry med kyl och frys samt toalett och dusch finns. Besökaren möts av en hall med låsbara skåp, omklädningsbås samt en mindre servering med sittplatser där dryck och snacks finns att köpa.

Hör av dig för mer info och prisuppgift: info@tinytree.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.