HYR HOS OSS

Vi är alltid öppna för nya samarbetspartners och hyresgäster. Vi är öppen för olika typer av samarbeten inom hälsa, coaching, träning och behandlingar och vill gärna bredda vårt utbud. 

Tiny Tree studio består av en yogasal på 30 kvm som vanligtvis rymmer 12 – 16 mattor + 1 – 2 lärare beroende på placering i rummet. På grund av rådande situation med Covid-19 har vi begränsat antalet deltagare till 5 st.

I salen finns allt som behövs – mattor, bolsters, block, filtar, yogabälten, ögonkuddar och tennisbollar. Med stora fönster flödar dagsljuset in men det finns mörkläggningsgardiner att använda vid behov, även högtalare och ett flertal ljuskällor för att skapa olika stämning finns att tillgå. Här finns tillgång till högtalare, 2 loungefåtöljer, 4 fällbord, 26 klappstolar, projektor, blädderblock/whiteboard samt en behandlingsbänk.

Behandlingsrummet på cirka 7 kvm har ett fönster med insläpp för dagsljus. Här finns en massagebänk med tillhörande värmedyna, filtar, kuddar och förvaringsmöjligheter. Rummet passar för massage och kroppsbehandlingar samt samtal och coaching. Två fåtöljer och ett litet bord finns att tillgå.

Pentry med kyl och frys samt toalett och dusch finns. Besökaren möts av en hall med låsbara skåp, omklädningsbås samt en mindre servering med sittplatser där dryck och snacks finns att köpa.

Hör av dig för mer info och prisuppgift: info@tinytree.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.