UNGDOMSYOGA KURS

Denna yogakurs är speciellt utformad för ungdomar med övningar som stärker både den fysiska och mentala hälsan!

 

Genom yoga, meditation och reflektion ges goda förutsättningar för en trygg och stabil grund att växa från, både fysiskt, mentalt och själsligt. Att utöva yoga är en möjlighet att få vara i stunden, utan prestation och att få lära sig lyssna på kroppen. Yoga är ett värdefullt redskap att ha med sig in i vuxenlivet.

 
Vi jobbar med stärkande övningar, balans, stretch, avslappning, andning och fokus –  helt utan prestation. Du får med dig verktyg att använda i din vardag för att öka ditt välbefinnande, lära dig landa i kroppen samt öka din energi och stresstålighet.
 
Kursen leds av Jenny Börnfelt som är instruktör i Medicinsk barn och ungdomsyoga, samt lärare inom Yin yoga och Hatha yoga. Jenny jobbar som gymnasielärare och har en stor verktygslåda för att leda yoga för ungdomar.
 
TORSDAGAR: 5/9 – 19/12 (Uppehåll v. 44)
TID: 17.15 – 18.15
PRIS: 15 tillfällen 2190 kr
ÅLDER: Från 13 år

 
 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 6 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Upp till två missade kurstillfällen kan tas igen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.