WORKSHOPS

Nedan hittar du kommande temaklasser, workshops och föreläsningar som är planerade. Det fylls ständigt på med nya så håll utkik. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att vara säker på att hålla dig uppdaterad för kommande event!

För att delta i workshops, föreläsningar och temaklasser behöver du boka din plats genom att skicka ett mail till info@tinytree.se samt betala avgiften i förskott, din plats är bokad när betalningen är mottagen. Du betalar enklast via Swish: 123 362 45 66. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge bort din plats till en vän.


SKOGSBAD – TEMAKLASSER
90 min med Mikaela

Under 5 tillfällen får du möjlighet att uppleva naturens läkande kraft genom meditation, yoga och andningsövningar.

Dessa klasser erbjuds utöver ordinarie schema och särskilt anpassade för de utmaningar vi går igenom under denna period. Samling och avslutning sker utanför studion där du får låna en matta att ta med. Promenaden går till närliggande skogsområde. 

Moder jord är vårt hem. Vad vore vi utan henne? Vem skulle kunna skapa liv utan näringen som kommer från den magiska källan? Naturen föder oss. Vi är naturen. Skogsandning är till för att återta den biologiska kopplingen med naturen som bor inom oss. Vår sanna anknytning. Tillsammans kan vi minnas vår magnifika och starka relation med naturen och vår vackra planet. Vi samlas för att gå i tyst meditation till skogens hjärta. En stund inspirerad av Shinrin yoku, den japanska traditionen som betyder skogsbad. Genom kärleksfull närvaro och andning kan vi bli ett med naturen igen. I balans och i obegränsad harmoni. Naturkraft, ekopsykologi och naturterapi.”

OBS! Ditt yogakort samt drop-in gäller men du behöver föranmäla dig till dessa klasser så att vi vet att du kommer, minimum antal 3 deltagare för att skogsbadet ska genomföras.

TORSDAGAR
DATUM:
  28/5, 4/6
TID: 13.00 – 14.30
SAMLING: Gubbängsvägen 100
TA MED: Kläder efter väder.
Klippkort/årskort gäller.


WOMAN’S HEALTH – VI FIRAR MORS DAG!
MED VANINA
DATUM: Söndag 31 maj
TID: 13.00 – 14.15 och 14.30 – 15.45

Vi firar mors dag genom att bjuda in till en workshop som fokuserar på kvinnors hälsa. Woman’s health yoga en mjuk klass utformad speciellt för kvinnor och kvinnokroppens behov. Genom rörelse, andningsövningar (pranayama) och ljudande övningar samt mediation återtar vi kontakten med kroppen och vår inre kvinnliga kraft.

Denna workshop passar kvinnor i alla åldrar oavsett erfarenhet och begränsningar, den är särskilt lämplig för kvinnor som lider av stress och utmattning då det ges mycket utrymme för att lyssna till sin kropp och dess gränser och de känslor kroppen bär på. Klassen är mjuk och inkännande, med varsamma rörelser som bygger upp kroppen inifrån.

BOKNING OCH BETALNING
DATUM: 31 maj  
TID: 13.00 – 14.15 och 14.30 – 15.45
PRIS: Gratis men föranmälan krävs, begränsat antal platser.
BOKA: info@tinytree.se, meddela vilken av tiderna som passar dig bäst.
LÄRARE: Vanina Suavet Hansson.
Klassen hålls på engelska men Vanina förstår svenska.


FAMILJEYOGA
MED SOFIA KINGSTEDT, YOGITEENS
DATUM: Lördag 6 juni
TID: 14.00 – 16.00

Välkomna till en inspirerande stund med lekfull och fantasirik yoga, som passar både stora som små! Klassen hålls utomhus men flyttas in vid regn.

Vi utgår från barnens egna kreativitet till rörelse och går in i ett magiskt yoga­äventyr. När yoga möter barnens fantasi och kreativitet kan allting hända. 

Den klassiska solhälsningen blir istället till en soldans. Tillsammans testar vi hur andning, rörelser, ramsor och avslappning kan få oss att må bra. Vi utforskar hur vi kan använda våra kroppar, tillsammans! 

Alla familjer med barn från ca 3 års ålder är välkomna och en smarrig smoothie till både stora och små ingår i priset. Hoppas vi ses! 

Kika gärna in på Yogiteens instagram: @yogiteens_swe för att ta del av Sofias övningar och få inspiration i din vardag. 

BOKNING OCH BETALNING
PRIS:  180 kr/vuxen, 60 kr/barn. Smoothie ingår.
BOKA: info@tinytree.se senast 6 juni.
Minst 4 vuxna med barn anmälda för att klassen ska genomföras, vi meddelar via mail om den skulle bli inställd. 
SWISH: 123 323 21 39
BG: 5460-3196
Märk betalningen med ”Familj”
Din plats är bokad när betalningen är mottagen. Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge bort platsen.


YOGA FOR GUYS
MED ELLIE
DATUM: Kommer snart! 
TID: 15.00 – 17.30
 
En workshop som är särskilt framtagen för män. Perfekt för skejtare, hipsters, fotbollskillar (supportrar likväl som utövare) och andra sega gubbar – oavsett tidigare erfarenhet. Du får prova olika typer av yoga som ökar din flexibilitet och rörlighet. 

Vi rör oss genom den kraftfulla Hathayogan och vidare till Yinyogans stretch för att avsluta med en djup avslappning där nervsystemet manipuleras med hjälp av Restorative-yogans positioner.

Denna workshop passar utmärkt som en introduktion för dig som aldrig provat yoga tidigare och inte känner till de olika yogastilarna men även för dig som redan har full koll, det spelar ingen roll om du känner dig stel, vig, stark, stressad eller lugn – här hittar du garanterat en form av yoga som passar just dig. 

Efter klassen bjuder vi på snacks, uppfriskande Kombucha från Bagis samt lokal öl från Pang Pang Brewery och Gamla Enskede Bryggeri. 

Klassen leds av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detaljrikedom.

BOKNING OCH BETALNING
DATUM: Kommer snart!  
TID: 15.00 – 17.30
PRIS: 300 kr
BOKA: info@tinytree.se
SWISH: 123 323 21 39
BG: 5460-3196
Märk betalningen med ”guys”
Din plats är bokad när betalningen är mottagen. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge platsen till någon annan.


HAPPY BACKS THAI YOGA MASSAGE
MED VANINA SUAVET, OSTEOPAT & YOGALÄRARE
DATUM:  Kommer snart!  
TID: 15.30 – 17.30

This workshop is for those who want to learn and experience a fun and easy way to take care of themselves and others by using Thai yoga massage techniques. Thai Yoga massage is an Eastern style of bodywork practiced fully clothed on a mat and promotes health by using deep stretches, pressure points and techniques using the hands, forearms, knees, elbows and feet of the practitioner.

Happy Backs with Thai yoga massage will teach you massage techniques to stretch, relax and energise the back side of the body: legs, back and shoulders. Be prepared to release stress and tension from your body while you give and receive a holistic treatment in the spirit of loving-kindness. Bring comfortable clothes.

”I have been a massage therapist since 2007 and have studied studied Thai yoga massage in Chiang Mai, Thailand in 2010. Thai massage has been a key element of my massage therapy practice ever since, as I believe this approach is the perfect mix of mindfulness and deep bodywork. Besides experience as a massage therapist, I hold a Master’s Degree in Osteopathy and have trained as a yoga teacher in India. All of this allows me to guide my students in a safe and mindful way to help them learn the basics of this Eastern approach to wellness.”

BOKNING OCH BETALNING
DATUM:  Kommer snart!  
TID: 15.30 – 17.30
PRIS MEDLEM: 300 kr, ta med en vän för 300 kr*
PRIS ÖVRIGA: 400 kr, ta med en vän för 350 kr.
PAKETPRIS: Som medlem kan du boka alla 3 tillfällen för enbart 850 kr, för övriga 1100 kr.
BOKA: info@tinytree.se
SWISH: 123 323 21 39
BG:
5460-3196
Märk betalningen med ”thai 15 mars”
Din plats är bokad när betalningen är mottagen. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge bort din plats till en vän.
*Gäller dig som har 5- och 10-klippkort, års- & halvårskort samt går kurs.


ANDNING & HÅLLNING
WORKSHOP MED CHRISTINA CARLSSON
DATUM: Kommer snart!  
TID: 17.00 – 19.30 

Har du tänkt på om du andas rätt?
Kan du ligga, sitta, stå, gå och springa och samtidigt andas lätt, tyst, mjukt och fritt? Inte många kan det idag. Men du kan bli en av dem.

I denna workshop jobbar vi mentalt, emotionellt och fysiskt för att återställa andningen till hur vi är född att andas. Du kommer att få lära dig olika tekniker så du kan behandla dig själv hemma och övningar som hjälper din hållning och samtidigt då din andning. För att allt hör samman.

Du får med dig hem:
– Andningskompendie – Där förklaras det vi gått igenom på workshopen.
– Posturala övningar – Bilder och instruktioner på alla övningar vi gått igenom.
– Kostkompendie – Ja kosten påverkar vår hållning och andning.

BOKNING OCH BETALNING
DATUM: Kommer snart! 
TID: 17.00 – 19.30 
PRIS: 500 kr
BOKA: Bokning via Boka Direkt >>>  
KONTAKT: Christina Carlsson 
MAIL: info@embarkshealth.se
TEL: 070–692 95 29
Max 8 personer.


HUVUDSTÅENDE
TEMAKLASS MED ANGELICA HUMMEL
DATUM: Kommer snart!  
TID: 14.00 – 16.00

Är du nyfiken på huvudstående, men har aldrig kommit för att testa? Eller är du på god väg dit, men vill ha en extra push?

Huvudstående erbjuder en härlig möjlighet att se världen ur ett nytt perspektiv och ett sätt att få in lite lekfullhet i yogan. För att hålla det roligt vill vi se till att vi ger oss själva de bästa förutsättningarna för att lyckas och för att inte skada oss.

Under workshopen tittar vi närmare på:
1) vad är säkert huvudstående?
2) övningar för att bygga upp styrka och kroppskontroll.
3) teknik för att säkert ta oss upp och ner i huvudstående.

Workshopen är för alla, oavsett tidigare erfarenhet av huvudstående. Målet är inte att vi ska kunna stå på huvudet när vi går därifrån, utan att vi ska ta med oss verktyg för att med övning på ett säkert sätt kunna göra huvudstående till en del av vår yogapraktik. 

BOKNING OCH BETALNING
DATUM: Kommer snart!  
TID: 14.00 – 16.00
PRIS: Klippkort/årskort gäller. Drop-in 220 kr. Men vi uppskattar om du föranmäler dig till denna klass via mail för att vara garanterad en plats.
BOKA: info@tinytree.se
SWISH: 123 323 21 39
BG: 5460-3196
Märk betalningen med ”head”. Din plats är bokad när betalningen är mottagen. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge platsen till någon annan.


GRUNDLÄGGANDE RÖSTTEKNIK
MED EMILIA ASPLUND, LEGITIMERAD LOGOPED & YOGAINSTRUKTÖR
DATUM:  Kommer snart! 
TID:  14.00 – 16.00

Hur uttrycker vi oss med närvaro, tydlighet och förtroende med rösten som redskap? Hur tar vi hand om rösten på bästa sätt och får den hållbar i perioder med hög belastning? 

Välkommen till en inspirerande workshop där talrösten står i fokus. Under workshopen lär du dig hur rösten fungerar och vilka röstbeteenden du själv kan påverka för att göra rösten hörbar och hållbar. De praktiska övningarna kommer vara konkreta och tillämpbara i din vardag.

INNEHÅLL
– Kort teori om röstens anatomi och funktion
– Avspänning och andningsstöd
– Grundläggande röstteknik
– Råd för hur du tar hand om rösten i vinter

BOKNING OCH BETALNING
DATUM:  Kommer snart! 
TID:  14.00 – 16.00
PRIS: 310 kr
BOKA: info@tinytree.se
SWISH: 123 323 21 39
BG: 5460-3196
Märk betalningen med ”Röst”
Din plats är bokad när betalningen är mottagen. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge bort din plats till en vän.


HAPPY BELLY, NECK & SHOULDERS THAI YOGA MASSAGE
MED VANINA SUAVET, OSTEOPAT & YOGALÄRARE
DATUM:  Kommer snart! 
TID: 15.30 – 17.30

This workshop is for those who want to learn and experience a fun and easy way to take care of themselves and others by using Thai yoga massage techniques. Thai Yoga massage is an Eastern style of bodywork practiced fully clothed on a mat and promotes health by using deep stretches, pressure points and techniques using the hands, forearms, knees, elbows and feet of the practitioner.

Happy Belly with Thai yoga massage will teach you massage techniques to stretch, relax and energise the front of the body: abdomen, rib cage, neck and shoulders. Be prepared to release stress and tension from your body while you give and receive a holistic treatment in the spirit of loving-kindness.
Bring comfortable clothes.

”I have been a massage therapist since 2007 and have studied studied Thai yoga massage in Chiang Mai, Thailand in 2010. Thai massage has been a key element of my massage therapy practice ever since, as I believe this approach is the perfect mix of mindfulness and deep bodywork. Besides experience as a massage therapist, I hold a Master’s Degree in Osteopathy and have trained as a yoga teacher in India. All of this allows me to guide my students in a safe and mindful way to help them learn the basics of this Eastern approach to wellness.”

BOKNING OCH BETALNING
DATUM:  Söndag 19 april 
TID: 15.30 – 17.30
PRIS: medlem 350 kr, ta med en vän för 300 kr*. Övriga 400 kr, ta med en vän för 350 kr.
PAKETPRIS: Som medlem kan du boka alla 3 tillfällen för enbart 850 kr, för övriga 1100 kr.
BOKA: info@tinytree.se
SWISH: 123 323 21 39
BG: 5460-3196
Märk betalningen med ”thai 19 apr”. Din plats är bokad när betalningen är mottagen. Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge bort platsen.
*Gäller dig som har 5- och 10-klippkort, års- & halvårskort samt går kurs.