BARNYOGA 9 – 12 ÅR KURS

Denna yogakurs är anpassad för barn mellan 9 – 12 år. Här närmar vi oss yoga på ett lekfullt och tillåtande vis och introducerar olika positioner, andnings- och samarbetsövningar för att skapa samhörighet i gruppen.
 
Klassen är uppbyggd kring en berättelse eller ett tema där vi bland annat utmanar vår balans, höjer pulsen och noterar skillnaden i kroppen före, under och efter yogan. Syftet är att väcka nyfikenhet och att skapa en rolig och meningsfull stund tillsammans.
 
Mot slutet av klassen varvar vi ner med avslappning och en kortare reflektion där de som vill får lyfta frågor eller funderingar som dykt upp under klassen.
 
Kursen leds av Munira, utbildad barnyogalärare som också jobbar som förskollärare till vardags.
 

MÅNDAGAR: 9/9 – 18/11 (Uppehåll v. 44)
TID: 16.45 – 17.45
PRIS: 10 tillfällen 1 350 kr
ÅLDER: 9 – 12 år
LÄRARE: Munira Oduola

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.