OM TINY TREE

Vi som driver Tiny Tree Yoga har många saker gemensamt förutom yogan, naturen har en stor betydelse för oss och vi tycker det är något alldeles särskilt med träd. 

Människan har alltid haft speciella band till träd som symboliserar trygghet, styrka och vishet och som med sina rötter och grenar förenar jorden med himlen. Träd ger vackra blommor men också rikedom i form av frukt och nötter och frön. Frön som sedan sprids för att skapa nytt liv. Träd har genom historien fungerat som både riktmärke och mötesplats. 

På samma sätt vill vi att Tiny Tree ska fungera, som en trygg mötesplats där styrka och kunskap kan växa. En plats för naturlig och hållbar hälsa, där den inre och yttre miljön förenas. För vi tror att – precis som träd – behöver också människor behöver känna sig trygga och ordentligt rotade för att kunna växa.

Vi vill sprida frön av förändring, dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter för att låta nya perspektiv få liv. Vår verksamhet består av flera olika grenar – yoga, hälsa, mat, kroppsterapi, kreativitet, retreats, workshops, samtal mm. 

I vår Food Corner finns härliga juicer, smoothies och nyttiga snacks.

I den lilla butikshyllan hittar du hållbara och klimatvänliga produkter såsom begagnade yogakläder, återbrukade smycken, naturliga yogamattor, ekologiskt te, etc.

Välkommen in!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.