NYBÖRJARKURS HATHAYOGA 10 ggr – TISDAGAR

NYBÖRJARKURS – HATHA YOGA

Hatha yoga är grunden till all fysisk yoga. Det är en dynamisk form av yoga som bygger styrka och stabilitet samt ökar flexibiliteten. Med en kombination av rörelser och statiska positioner (asanas) som hålls en stund får du möjlighet att utforska och vara när­varande i positionerna.

 

Du får lära dig grunderna och tekniken för de vanligaste positionerna i traditionell Hatha-yoga och får en förståelse för hur de utförs på ett säkert sätt. Du får även en introduktion till andningsteknik och yogafilosofi. Klasserna är avslappnade och det finns utrymme för frågor samt möjlighet att individ­anpassa din yoga till din kropp och nivå, oavsett erfarenhet. Kursen passar både dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i Hatha yoga men även dig som som är van yogi och vill fördjupa din teknik.

Med muntliga och fysiska assisteringar får du hjälp att hitta in i positionerna. Varje klass innehåller stående, sittande och liggande positioner och avslutas med en stunds vila.

 

Kursen leds av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detalj­rikedom. Hon är utbildad Hathayogalärare, PT, massageterapeut och är lärare i yin­yoga, teraputisk hatha, Restorative yoga och Yoga Nidra. Med hennes stora intresse för fysiologi och anatomi får du ta del av kunskap som är till nytta både i din yogapraktik och din vardag.

 

Du får ett kursmaterial så att du kan fördjupa dig, repetera och praktisera hemma. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen (efter kursens slut) på våra öppna klasser. 

 

STARTDATUM: 5 september (uppehåll v. 44)
TISDAGAR: 18.00 – 19.00
PRIS: 2.190 kr för 10 tillfällen.
LÄRARE: Ellie Andersson

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.