TINY TREE TEAM

ÅSA ÅKERBLOM
Jag upptäckte redan tidigt de positiva effekterna av att regelbundet meditera och har sedan tonåren praktiserat olika meditations- och yogaformer. Därutöver har jag fördjupat och utbildat mig i olika typer av healing, bland annat Reiki.  

Jag är utbildad meditations- och mindfulnessinstruktör, livscoach, yinyogalärare samt yoga nidra instruktör. Jag driver studion tillsammans med Ellie och jobbar även med det administrativa.

På mina yogaklasser är mitt mål att förmedla vikten av att landa i våra kroppar, stanna där och med en nyfikenhet undersöka kroppens behov, gränser och signaler. 

Jag tror att trygghet ger utrymme till att våga släppa taget. Genom djup avslappning bygga en mental men också fysisk styrka inifrån som kan stärka vår tro på oss själva och ge tillit till livet. 

Varmt välkommen.

KLASSER, KURSER & BEHANDLINGAR

 • Mindfulness och Meditationer
 • Yin Yoga
 • Yoga Nidra
 • Reikibehandlingar

ELLIE ANDERSSON
Att få landa i kroppen och med närvaro bli medveten om andetagen, spänningar och fysiska sensationer är det som hjälper mig mest när livet snurrar som snabbast.

Kroppen är det verktyg jag främst använder oavsett vilken yogaform jag guidar dig i, du erbjuds att ta dig ner från huvudet och få landa här och nu, i din egen kropp. Med min guidning önskar jag ge dig en ökad närvaro och kroppsmedvetenhet, trygghet och avslappning men även utmaningar och ett utforskande av dina egna gränser. Jag undervisar i Hatha, Restorative Yoga, Yinyoga och Yoga Nidra samt erbjuder PT-yoga för enskilda klienter och grupper. Jag är även utbildad massageterapeut.

Jag driver studion tillsammans med Åsa, när du kontaktar oss är det någon av oss två som svarar.

Utbildningar vid Yogayama i Stockholm:

 • Teacher Training/Hatha Yoga 200 h
 • Yin Yoga 50 h
 • Restorative Yoga 25 h
 • Terapeutisk Yoga 25 h

Utbildning Yoga Mana i Stockholm:

 • Yoga Nidra

Utbildningar vid Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Stockholm:

 • Certifierad Massageterapeut
 • Kinesisk koppning
 • Lotorpsmetoden
 • Certifierad Personlig tränare
 • Kostrådgivning
 • Stresshantering & coaching

Utbildningar vid Axelsons Institut:

 • Lymfmassage
 • Naturlig facelift

KLASSER, KURSER & BEHANDLINGAR

 • Nybörjarkurs
 • Fortsättningskurs
 • Hatha Yoga
 • Yin Yoga
 • Yoga Nidra
 • Restorative yoga
 • PT-yoga
 • PT Funktionell träning & rehab
 • Massagebehandlingar

JENNY BÖRNFELT
Jag är instruktör i Medicinsk barn och ungdomsyoga, samt lärare inom Yin yoga och Hatha yoga.
 
Min egna yogapraktik startade 2005 när jag var gravid med mitt första barn och därefter följde mamma-barn yoga. Sedan dess har yoga och meditation varit en stor del i mitt liv.
 
2017 gick jag jag min första lärarutbildning via studio Atmajyoti för Elisabeth Welsh i Yin yoga. Mellan 2020-2021 läste jag till yogalärare genom Yoga for Life med Ulrica Norberg som huvudlärare. Under hösten 2021 kom jag i kontakt med Sanna Lohm som håller instruktörsutbildningar i Medicinsk barn och ungdomsyoga och det har varit ett perfekt komplement till tidigare utbildningar.
 
I mitt yrke som gymnasielärare har jag kommit i kontakt med många unga som känner sig stressade, så det är en ynnest att få förmedla yoga till ungdomar här på fina Tiny Tree Yoga.

KLASSER & KURSER

 • Ungdomsyoga
 • Barnyoga
 • Yin Yoga
 • Hatha Yoga

MATILDA MÖRK
Matilda Mörk är certifierad yogalärare i tre steg sedan 2006 för Ulrica Norberg. Sedan dess har hon arbetat som yogalärare med klasser på företag och flera yogastudios. Hon arrangerar egna workshops med yoga och hälsosam mat i Stockholms skärgård och i Stockholm.

Sedan 2020 är Matilda även diplomerad stress- och avspänningspedagog via Sverigehälsan. Matilda är också utbildad skådespelare och har utkommit med två jazzalbum. 

”Jag vill gärna locka andra till nyfikenhet om hur man kan hitta mer utrymme i kroppen såväl som i sinnet. För mig har yogan gett en fördjupad medvetenhet och kunskap om hur min kropp fungerar. Det är underbara verktyg för att finna balans och välmående. Alla möten är unika – från dag till dag, mellan deltagarna i gruppen – samt inför dig själv. ”

2016 samarbetade Matilda med företag som Feelgood och Twitch Health som erbjuder företag friskvård, träning och inspirerande workshops. I dessa sammanhang utgår Matilda alltid från praktiska övningar med kroppen eller rösten, här använder hon sig av sin stora erfarenhet inom både teater, musik och yoga. 

Som röstcoach hjälper Matilda dig att utveckla din röst och hitta verktyg för att nå ut och känna dig bekväm med din röst och det du vill säga. En rolig session som fungerar bra i teambuilding sammanhang eller för privatpersoner som vill utveckla sin förmåga att berätta med sin egen personliga röst.

KLASSER

 • Hatha Yoga
 • Pranayama

LOTTE FERNANDEZ
Lotte har jobbat heltid med yoga sedan 2007. Dansare och gymnast i grunden.

Började min utbildning på Safe education och under åren utvecklade jag mitt eget koncept yoga vibe. Som är en soft vinayasa. Fokus på flöde att grunda landa och andas. Känslan bortom tanken om känslan.

Min önskan är att klassen ska fungera för alla nivåer bara vi släpper prestige och har ett öppet sinne. 

KLASSER
Hatha yoga


HELENA HILMGÅRD
Min yogaresa startade för ungefär tio år sedan, då jag kom i kontakt med medicinsk yoga och upptäckte hur läkande yogan var för mig. Några år senare upptäckte jag kundaliniyoga och utbildade mig 2018 till kundaliniyogalärare (International Teacher Training Level One Program (220h) in Kundalini Yoga). 

 
Kundaliniyogan har en bred palett av verktyg. Jag fastnade för kombinationen av den dynamiska och samtidigt stillsamma yogan, de centrala andningsteknikerna, meditationer och mantran. För mig, som också är musikintresserad – gav musiken en särskild dimension. Vibrationerna från musik och mantran, ihop med yoga, slog an i mig och öppnade dörrar inom mig som jag inte visste fanns. Kundaliniyogan hjälper mig dagligen att skapa balans mellan kropp, sinne och själ, ökar min medvetenhet, medkänsla och självinsikt. Den hjälper mig att möta livet med mer kärlek – både till mig själv och andra.
 
På mina yogaklasser vill jag skapa en trygg och kärleksfull miljö, där du får möjlighet att landa i dig själv en stund – vara i din kropp i full närvaro. Släppa prestation, lyssna inåt och lyhört göra yoga utifrån din kropps förutsättningar. Genom kriyor (yogasekvenser), meditationer, andning, mantran och musik (ofta live) hoppas jag kunna ge dig möjlighet till en stunds närvaro med dig själv, stärka din förmåga att vara ännu mera du.

KLASSER

 • Kundalini Yoga
 • Gongbad

ÅSA LUNDBERG
Hur kan vi nå fram till en tillvaro som överensstämmer med vad vi innerst inne längtar efter? Hur närmar vi oss ett tillåtande att vara de vi verkligen är?

”Min övertygelse är att vi kan finna svar på vad vi behöver inom oss själva. Kroppen vet: den skickar hela tiden signaler som hjälper oss att navigera på vår livsväg. Både yinyoga och Reikihealing balanserar kroppens energisystem. Genom dessa metoder kan vi lösa upp blockeringar och stagnerad energi och skapa ett flöde i kroppen. Ett flöde som möjliggör för vår kropp att komma i kontakt med sitt eget självläkande och uppbyggande system. Ett flöde som hjälper oss att höra vad vår inre röst, vår intuition, vill att vi ska uppmärksamma.”

Åsa håller klasser i yinyoga, utöver Yinyogalärare är Åsa Socionom, Reikihealer och Holistisk coach. 

KLASSER

 • Yin Yoga

ASTRID BREDOLO
Första gången jag kom i kontakt med Yogan var i Indien 2007. Jag förundrades över hur snabbt min kropp blev ”beroende” och bara ville ha mer.
 
Sedan under min första graviditet 2011 så ägnade jag mycket tid åt gravidyoga, den stärkte mig enormt & gav mig känslan av samhörighet mellan kropp, sinne & själ. Under förlossningen använde jag mig endast av yogaandningen & all tillit samt trygghet till min kropp som yogan givit mig.
 
Inför min andra graviditet/förlossning hann jag dessvärre inte med yogan som jag önskat & skillnaden var enorm. Detta fick mig att inse vad yogan verkligen ger mig.
 
Så sedan 2015 har jag fördjupat min yogapraktik och även funnit ett stort intresse för Ayurveda. Jag valde att utbilda mig via Nordiska Yogainstitutet (RYT 200h), Viryayogan har sina rötter i Hathayogan & är en dynamisk, skonsam yogaform.
 
På mina yogaklasser vill jag skapa en känsla av värme, glädje, gemenskap, acceptans, trygghet & tydlighet. Jag försöker alltid känna in varje människa i rummet. Jag tycker om mjuka flöden som bygger upp styrkan inifrån & det finns alltid ett genomgående fokus på andetaget.

KLASSER

 • Hatha Yoga

HELENA GUMMESSON

Alla är vi unika och fantastiska såsom vi är och på mina klasser är du välkommen att landa i dig själv. Genom att ta hand om och skapa tid att lyssna på vår kropp, skapar vi möjlighet att vara i harmoni med oss själva.

Jag hittade Qigongen i början på 2000-talet och därifrån gick jag vidare till yogan. Idag lever jag utifrån en holistisk hälsa. För mig innebär det att yoga, meditera, skapa musik, hälsosam mat, naturmediciner, läkeörter och inte minst att vistas i naturen.

Musiken är en stor del i kundaliniyogan och för mig som musiker och pedagog blev därför valet att bli just kundaliniyogalärare självklar.

Ett kundalinipass består av uppvärmning, kriya (ett antal yogaställningar) pranayama (andningstekniker), vila för integrering och meditation.

Under meditationerna använder vi mantran, muddras (handställningar) och levande musik för att stärka upplevelsen under det meditativa stadiet.

UTBILDNINGAR

 • Quigong level 1 enligt Biyundimetoden
 • Kundaliniyoga Teachertraining level 1 program 220h
 • Yinyoga, modul 1 grundkurs

KLASSER

 • Kundalini

GABRIELLA HOLMSTRÖM
Yoga och mindfulness har varit och är ovärderliga verktyg som kontinuerligt hjälper mig finna balans, ro och inspiration i livet. 

Min intention är skapa en miljö som bjuder in till nyfikenhet och närvaro där du genom yogan får utforska din kropp och ditt sinne. Med tilltro till din inre visdom, att din kropp är intelligent och vet vad som är rätt för just dig.

Jag är utbildad inom Hatha och Vinyasa yoga, gravid- och postnatal/mamma och bebisyoga. Mer än så arbetar jag som doula och väver in mina doulakunskaper i gravidyogan. Jag håller även mother blessings där fokus ligger på att fira och hedra dig som gravid, moder och livskapare, som ett alternativ till en babyshower.

KLASSER

 • Hatha/Vinyasa Yoga
 • Gravidyoga
 • Postnatal och Mamma- och bebisyoga

Utbildningar:

 • Loka Yoga Teacher Training, Bali, 200 h
 • Awakened Spirit Sacred Birth Pre- and Postnatal Teacher Training, 85 h
 • Doula med kropp och själ (Doulagruppen och Susannah Rickman)
 • Rebozoteknik (Xana de Silva)

STINA LOMAN
Stina är certifierad yogalärare inom hatha och har yogat och mediterat i över 15 år.

Min yoga- och meditationsresa började för över 15 år sedan. Först förstod jag inte alls grejen med att sitta ner med sig själv, det var ju så tråkigt! Men jag var för nyfiken för att sluta och för varje år som gått har insikterna trillat ner. Under min yogalärarutbildning (250 timmar, RYT 200) knäckte jag koden med linjering som alla yogalärare pratat sig så hesa om (”aha, är det SÅ HÄR krigare 2 kan kännas i kroppen? Wow”). Och att varje dag meditera har bidragit till att det skapats ett utrymme mellan den som upplever och den som betraktar. Tacksamhet!

På mina klasser är du välkommen precis som du är. Tillsammans mediterar vi, gör andningsövningar, asanas och utforskar livsreflektioner och stillhet. Vissa klasser har mer hetta (jag tycker om att bygga muskler) och andra är mer stillsamma. Positionerna kryddas med lite tekniktips och info om senaste forskningen (ja, jag är en riktig yoganörd!) och anpassas så att alla kan delta. 

KLASSER

Hatha Yoga


TANYA JANSE
Jag vill ge dig utrymme och verktyg att hitta din inre linjering, med närvaro och tillit till din kropp.

Yoga, dans och rörelse har alltid varit en central del av mitt liv. Från en mycket ung ålder har jag ägnat mig åt yoga i olika former och utsträckning. Bland annat genom kurser, klasser och egna studier. 

Utöver min erfarenhet inom yoga har jag även en bakgrund som dansare och danslärare. Dansen och yogan har mycket gemensamt och har varit otroliga komplement till varandra.

På mina klasser är du välkommen att komma precis som du är och mår just idag. 

Jag guidar mjukt genom olika sekvenser av varierande intensitet. 

Vi jobbar mycket med dynamiska mjuka rörelser med fokus på andning och närvaro. Med medvetenhet och lugn även genom mer utmanande sekvenser.

Utbildningar
200h samayoga teacher training, (sverige och bali)

KLASSER
Hatha Yoga

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.