YOGALÄGER FÖR UNGDOMAR

Yogaläger för ungdomar med fokus på rörelse, avslappning och övningar som hjälper dig att känna större glädje och mer trygghet.

Oavsett om du provat yoga tidigare eller bara är nyfiken att testa är du välkommen! Här får du möjlighet att bara vara i stunden i en trygg miljö, utan krav och prestation. Vi kopplar bort från mobilen och övar istället på att lyssna på kroppen, vi ger oss själva tillåtelse att både vila och röra oss som kroppen vill.

Du bjuds på inspirerande mat och snacks, och får även med dig ett recepthäfte. Vi kommer vara både inne och utomhus och det finns tid för skönt häng och roliga samtal.

Vi håller till i yogastudion i Gubbängen. Ledarna har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar samt med yoga, rörelse, meditation och mental träning. Lunchen som serveras är näringsrik, mättande och inspirerar till matglädje.

Observera att anmälan är obligatorisk och antalet deltagare är begränsat. Lägret är kostnadsfritt med stöd från Farsta Stadsdel.

NÄR: Måndag 28/6 – torsdag 30/6
TID: 10.00 – 15.30
VAR: Gubbängsvägen 100
ÅLDER: Från 13 år
TA MED: Mjuka kläder efter väder samt vattenflaska.
PLATSER: 12 deltagare

Du deltar under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under lägret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.