YOGALÄGER FÖR UNGDOMAR

Yogaläger för ungdomar med fokus på rörelse, avslappning och roliga övningar som hjälper dig att känna större glädje och mindre oro i ditt liv. 

Oavsett om du provat yoga tidigare eller bara är nyfiken att testa är du välkommen till oss. Här får du möjlighet att uttrycka dig på olika sätt i en trygg miljö. Vi kopplar bort från mobilen och sociala medier och pratar istället om vad vi påverkas av i vår vardag. Vi övar på att lyssna på kroppen och ger oss tillåtelse att både vila och röra oss som kroppen vill.

Du bjuds på inspirerande mat och snacks, och får även med dig ett recepthäfte. Vi kommer vara både inne och utomhus och det finns tid för skönt häng och roliga samtal.

Vi håller till i yogastudion i Gubbängen. Ledarna har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar samt med yoga, rörelse, meditation och mental träning. Lunchen som serveras är näringsrik, mättande och inspirerar till matglädje.

Observera att anmälan är obligatorisk och antalet deltagare är begränsat. Lägret är kostnadsfritt med stöd från Farsta Stadsdel.

NÄR: Måndag 28/6 – torsdag 1/7
TID: 10.00 – 15.30
VAR: Gubbängsvägen 100
ÅLDER: 13 – 16 år
TA MED: Mjuka kläder efter väder samt vattenflaska.
PLATSER: 6 deltagare

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.