PT-YOGA & TRÄNING

Här kan du boka individuella klasser för mental och kroppslig träning eller rehab. Vi har tagit fram ett antal privata sessions där du har möjlighet att boka en klass eller kurs på egen hand eller tillsammans med en familjemedlem eller vän. Fördelarna med individuella sessioner är att klassen anpassas helt efter dig och dina behov. Kontakta oss om du har andra önskemål än de exempel som vi presenterar här!

Du kan även boka ett privat event för flera personer. Exempelvis till en möhippa och svensexa, ett födelsedagsfirande, baby shower tillsammans med familjen eller med vänner. Det finns också möjlighet att boka oss för klasser hemma hos dig, i din trädgård eller annan plats. Kontakta oss så pratar vi mer om alternativen.
Samtliga klasser är giltiga för friskvårdsbidrag.


YOGA

YOGA – PERSONLIG TRÄNING
60 min

Yogan anpassas efter din kropp och dina behov, här finns utrymme att fokusera på de områden som behöver stärkas eller sträckas ut. Du får bygga styrka och stabilitet, fokusera på flexibilitet och rörlighet, öva din balans och hitta ett djupare andetag som syresätter kroppen. Vi rekommenderar minst 3 tillfällen då vi använder ens stund av första till att gå vi igenom dina behov och eventuell skadeproblematik och kan arbeta vidare utifrån det.

PRIS FÖR EN PERSON,
boka ett eller flera pass:
1 – 2 klasser: 700 kr/klass
3 klasser: 1800 kr
4 klasser: 2200 kr
5 klasser: 2500 kr

KONTAKT/BOKNING:
Ellie
ellie@tinytree.se
0735-353573


YOGA FÖR PRIVATA GRUPPER
60 min / 90 min

Vill du hitta på något tillsammans med vänner eller familj? Exempelvis fira en bemärkelsedag, möhippa/svensexa eller en babyshower? Vi ordnar en skön stund i studion där ni får tillfälle att njuta tillsammans med ett miniretreat. Vi erbjuder även mat eller snacks till träffen, kontakta oss för ett prisförslag om du vill att något ätbart ska ingå.

PRIS 60 min:
2 deltagare: 1200 kr
3 – 5 deltagare: 1500 kr
Fler än 6 deltagare: 300 kr/person

PRIS 90 min:
2 deltagare: 1300 kr
3 – 5 deltagare: 1700 kr
Fler än 6 deltagare: 400 kr/person

KONTAKT/BOKNING:
Ellie
ellie@tinytree.se
0735-353573NYBÖRJARKURS INDIVIDUELL
60 min/klass, 8 tillfällen


Du får lära dig grunderna i Hatha-yoga., de vanligaste positionerna och du får en förståelse för hur de utförs på ett säkert sätt. Du får en introduktion till meditation, andningsteknik och yogafilosofi.

Kursen passar dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i Hatha yoga eller, som mer van yogi, vill ha fördjupa dig i din yogapraktik. Kursmaterial ingår så att du kan öva hemifrån mellan träffarna.

PRIS:
1 deltagare: 3500 kr
2 deltagare: 5500 kr (2750 kr/person)
3 deltagare: 7500 kr (2500 kr/person)
4 – 6 deltagare: 2000 kr/person

KONTAKT/BOKNING:
Ellie
info@tinytree.se
0735-353573


PRANAYAMA
60 min 

Pranayama – andningsövningar – stärker lungorna, syresätter kroppen och stillar sinnet. Diafragman och de andra musklerna som används när kroppen andas är som vilka muskler som helst, de stärks av träning. Genom att träna andningsapparaten förbättrar du din kapacitet för att syresätta kroppen samtidigt som du lär dig tekniker för att skapa mer energi, öka ditt fokus och sänka stressnivåerna, du får verktyg som skräddarsys efter dina behov och blir grundligt guidad genom övningarna.  

Pranayama passar alla, inte minst dig som lider av pollenallergi, astma eller ofta drabbas av virusinfektioner i lungor och luftstrupe. Pranayama är också en kraftfull metod för att hantera stress samt som verktyg till att hitta fokus i pressade situationer.

PRIS FÖR EN PERSON,
boka ett eller flera pass:
1 – 2 klasser: 700 kr/klass
3 klasser: 1800 kr
4 klasser: 2200 kr
5 klasser: 2500 kr

KONTAKT/BOKNING:
Matilda
matilda@tinytree.se
070 – 427 96 19MEDITATION & MINDFULNESS

Att meditera regelbundet ger dig en paus i vardagslivet och skapar samtidigt mer utrymme för större tillit, inre acceptans och mer glädje. Meditation är ett kraftfullt hjälpmedel som minskar oro och rädsla in en tid av ovisshet.

LÄR DIG MEDITERA – KURS
45 min, 3 tillfällen

Kom igång att meditera regelbundet!
Du blir guidad genom meditationer och mindfulnessövningar, du får lära dig tekniker och får verktyg som hjälper dig att skapa en rutin att för att meditera regelbundet. Varje tillfälle har ett tema och enkla små hemuppgifter ges mellan varje tillfälle.

PRIS:
1 deltagare: 1200 kr

KONTAKT/BOKNING:
Åsa Åkerblom
asa@tinytree.se
070 – 8676508


MEDITATION & MINDFULNESS
45 min

Prova meditation för första gången eller fördjupa din nuvarande mediation. Du får träna dig i att hitta mer fokus, glädje och acceptans och du får med dig redskap för att minska ältande tankar och få bort rädslor du bär inom dig. Klassen anpassas efter dina behov. Utrymme finns för ett upplägg som passar dig med hjälp av meditation, mindfulness-övningar samt teori och coachande samtal.

PRIS PER PERSON:
1 klass: 650 kr
3 klasser: 1550kr

KONTAKT/BOKNING:
Åsa
asa@tinytree.se
070 – 8676508


PERSONLIG TRÄNING / REHAB

Här får du möjlighet till individanpassad träning som anpassas efter dina behov och önskemål, ett sätt att träna förebyggande för en hållbar kropp eller som rehab efter en skada.

PERSONLIG TRÄNING/REHAB
Konsultation online eller på plats, ca 30 – 45 min
+ digitalt träningsprogram   •  695 kr
Återkommande träningspass 60 min  •  575 kr

För dig som vill ha hjälp med träning oavsett mål eller nivå. Eller för dig som behöver hjälp med en gammal eller ny skada.

KONTAKT/BOKNING:
Kevin Kronow
kevin@tinytree.se
070 – 773 04 01 (smsa eller ring)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.