FRISKVÅRDSBIDRAG

Om din arbetsgivare inte är ansluten till någon friskvårdsportal lämnar du kvittot direkt till din arbetsgivare. Vi är anslutna till friskvårdsportalen Epassi. När det gäller övriga leverantörer har du rätt att göra utlägg för friskvård och därefter få ersättning genom att skicka in kvittot till den friskvårdsportal som din arbetsgivare har avtal med.

Observera att ditt personnummer behöver vara angivet i din profil om din arbetsgivare/friskvårdsportal kräver det.

Ditt kvitto hittar du när du är inloggad på din profil i appen Wondr eller här på hemsidan under knappen ”Mina Kvitton”. Kvittot uppfyller alla krav på nödvändiga uppgifter som friskvårdsportaler efterfrågar och är i enlighet med skatteverkets regler, men du behöver själv se till att ditt personnummer är angivet i din profil.

Är din arbetsgivare ansluten till Epassi?
Du kan antingen köpa ditt medlemskap för yoga samt ett urval av behandlingar via webben: www.epassi.se (det går ej att köpa medlemsskap via appen) eller skicka in ditt kvitto till Epassi. Kolla först vad som gäller på din arbetsplats. Logga in på epassi.se och klicka på ”Registrera ditt kvitto”.

Är din arbetsgivare ansluten till Wellnet?
Vi är inte anslutna till Wellnet i dagsläget. Om du önskar få ersättning för behöver du skanna in kvittot och registrera det på ditt Wellnetkonto, under ”Mitt Konto och Kvitto- och utläggsärenden”.

Är din arbetsgivare ansluten till Benify?
Vi är inte anslutna till Benify i dagsläget. När du registrerat ditt friskvårdsutlägg i förmånsportalen får du en blankett att skriva ut och skicka in tillsammans med ditt kvitto. Om du missat att skriva ut blanketten så kan du komma åt den i efterhand. Gör så här:
1. Logga in i din förmånsportal och klicka på profilikonen/ditt namn uppe i högra hörnet > Mitt konto > Beställningar.
2. Klicka på din kvittoregistrering och välj “Skriv ut din kvittoblankett här” för att länkas vidare till blanketten. Fäst kvittot på blanketten och skicka in blankett och kvitto till adressen som står förtryckt på blanketten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.