MASSAGE & BEHANDLINGAR

Läs mer om behandlingsteamet här!
Håll utkik på Instagram och Facebook för aktuella erbjudanden.
Varmt välkommen att unna dig omvårdnad och omtanke.

MASSAGE TILL ELEVPRIS HELA FEBRUARI
60 min vuxen    350 kr
60 min barn från 8 år    250 kr

Ellie studerar för närvarande vid utbildningen ”Medicinsk Massage och PT” på Bergqvist Massageutbildningar och utför sin praktik på Tiny Tree under hela februari. Du har då möjlighet att boka Klassisk Svensk Massage (hel- eller halvkropp), avslappningsmassage samt idrottsmassage till elevpris. Du får hjälp med smärtlindring och hemövningar vid behov. Barn från 8 år är varmt välkommen tillsammans med målsman.

Mottagning vid bokning
Boka hos Ellie Andersson
ellie@tinytree.se
0735 – 353573 (gärna sms)


ROSENMETODEN
60 min   700 kr

Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar i kroppen. Alla människor har spänningar och dessa begränsar oss, både fysiskt och känslomässigt. Behandlingen bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar. Jag är patient- och ansvarsförsäkrad genom Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Hummel
asa.hummel@tinytree.se
073 – 200 17 02 (smsa eller ring)


AYURVEDISK HUVUD- OCH ANSIKTSMASSAGE
60 min  •  700 kr

Massage av huvudet och ansiktet som lösgör och förebygger blockeringar i kroppen och ger avspänning och avslappning. Tillförseln av vital näring och syre ökar, och utrensning av slaggprodukter stödjs vilket bl.a hjälper till att ge ansiktet sin naturliga vitalitet tillbaka. Och dessutom är det väldigt skönt!

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Hummel
asa.hummel@tinytree.se
073 – 200 17 02 (smsa eller ring)


AVSPÄNNINGSMASSAGE
60 min   650 kr

Vårt behov av avspänning är stort idag. Regelbunden avslappningsmassage är ett bra sätt att gå ner i varv och lära kroppen att hitta tillbaka till ett naturligt avslappnat tillstånd. I den här behandlingen arbetar jag främst på rygg, nacke och ansikte.

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Hummel
asa.hummel@tinytree.se
073 – 200 17 02 (smsa eller ring)


REIKI
30 min   •  450 kr

60 min     700 kr 

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi”och är en 1000 år gammal stressreducerande behandlingsmetod med ett ursprung från Japan.

Reiki balanserar energin i kroppen och aktiverar och stimulerar kroppens självläkningsförmåga. Behandlingen har goda resultat vid smärta, ångest, oro, stress och utbrändhet.

Under behandlingen ligger klienten fullt påklädd på en behandlingsbänk. Behandlaren lägger mjukt händerna på eller strax utanför olika delar av kroppen.

Handpåläggningen frigör vårt ”må-bra-hormon” oxytocin som bland annat höjer vår smärttröskel och ger en långvarig antistress-effekt.  

Reiki är godkänt som förebyggande och rehabiliterande friskvård av Skatteverket. 

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Åkerblom
asa.akerblom@tinytree.se
070 – 8676508 (smsa eller ring)

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Lundberg
asa.lundberg@tinytree.se
073-768 80 40 (smsa eller ring)


ANSIKTSBEHANDLING MED GUA SHA ANSIKTSMASSAGE
50 min  • 
 490 SEK

Under denna behandling boostar vi huden med naturliga produkter, fukt, och ansiktsolja som ger intensiv näring och glow till huden. I behandlingen ingår rengöring, detoxmask, fuktboost samt ansiktsmassage och huvudmassage.

Ansiktsmassagen som ingår är en lymfmassage inspirerad av den traditionella kinesiska behandlingen ”Gua Sha” som stimulerar blod- och lymfvätskecirkulationen vilket minskar svullnad/puffighet i ansiktet.
Denna avslappnande ansiktsmassage utförs med en klassisk Gua Sha-skrapa, en behandling som boostar hudens elasticitet, jämnar ut hudstrukturen och aktiverar hudens lyster.

Mottagning vid bokning
Boka hos Jelena Andric
jelena@tinytree.se


KLASSISK SVENSK MASSAGE
25 min  •  365 kr
50 min  •  625 kr
80min  •  915 kr


Avslappnande massage, idrottsmassage, helkropp eller specifik muskelgrupp. Behandling efter dina önskemål och behov för dagen.

Mottagning vid bokning
Boka hos Kevin Kronow
kevin@tinytree.se
070 – 773 04 01 (smsa eller ring)


MEDICINSK MASSAGE
25 min  •   395 kr
50 min  •   725 kr
80 min   •  1050 kr


Vad gör ont? När? Hur länge? Vi försöker tillsammans hitta roten till smärtan genom en del frågor samt relevanta rörelsetester. På så sätt kan vi förhoppningsvis hitta roten till problemet. Behandling av eventuella fynd sker med hjälp av tex triggerpunktsbehandling, pressur, barriärteknik eller stretching. (rekommenderar minst 50 min vid första besöket för att utöver anamnes även hinna behandla).

Mottagning vid bokning
Boka hos Kevin Kronow
kevin@tinytree.se
070 – 773 04 01 (smsa eller ring)


LOTORPSMETODEN
50 min  •   695 kr

Thoracal mobilisering. En behandling riktad specifikt till dig med andningssvårigheter, hosta, slembildning, astma eller som har astmaliknande symtom. Behandlingen är fokuserad till andningsmuskulaturen. Manuellt test av lungorna samt andningsövningar att ta med hem. 

Mottagning vid bokning
Boka hos Kevin Kronow
kevin@tinytree.se
070 – 773 04 01 (smsa eller ring)


FIBROMASSAGE
80 min   •   750 kr


För dig som lider av fibromyalgi eller som är ute efter en extremt avslappnande behandling. Längre helkroppsmassage inkluderande värmekudde. Obs, kräver rikligt med olja, men använder mig av parfymfri sådan om ej önskemål om annat.

Mottagning vid bokning
Boka hos Kevin Kronow
kevin@tinytree.se
070 – 773 04 01 (smsa eller ring)


MIND-BODY-REST MASSAGE 
75 min    900kr


En behandling som tar dig in i en djup avslappning. Långa medvetna strykningar över hela kroppen lugnar nervsystemet. Med intuition och närvaro lyssnar vi på kroppen för att närma oss spänningar på ett icke påträngande sätt. MindBodyRest är en inbjudan till att bli hållen och vaggad, du får slappna av och andas ut. Var öppen för att möta dig själv, och acceptera det som är för att uppnå ett lättare och friare varande. 

*Behandlingen grundas på California Esalen Massage. Den utövas med mandelolja, och mottagaren bjuds in till att vara helt avklädd under lakan som taktfullt används omsvepandes för att skapa förtroende och bekvämlighet. Om mottagaren föredrar att vara i underkläder, är det välkommet att meddela detta, det är din behandling och du bestämmer.

Mottagning vid bokning
Boka hos Lina Persson
lina@tinytree.se


GRAVIDMASSAGE
60 min • 750 kr 

En helkroppsbehandling med fokus på att lugna nervsystemet och samtidigt lindra spänningar. En inbjudan för dig att lyssna inåt, vara närvarande och nå fullständig avkoppling för båda.

Massagen utförs sidoliggande, med olja, samtidigt blir du taktfullt insvept i lakan och filtar. Din stund att slappna av och andas ut. Behandlingen grundas på California Esalen Massage.

Mottagning vid bokning
Boka hos Lina Persson
BOKA: lina@tinytree.se


FOTMASSAGE
45 min    550 kr


En holistisk och avslappnande fotmassage. Vi utgår från grunden i zonterapi, löser upp spänningar och balanserar chakran. 
Du som är ny kund får 10% på din första behandling.

Mottagning vid bokning
Boka hos Lina Persson
lina@tinytree.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.