GRAVIDYOGA KURS


PLANERAS STARTA JANUARI 2023

En möjlighet för kvinnor att fördjupa sin kontakt med andetaget, kroppen och den ofödda bebisen samt förbereda sig fysiskt och mentalt inför födseln och den första tiden som mamma.

 

Klasserna består av mjuka rörelser med fokus på andning, av­slappning, koncentrations- och bäckenbottenträning. Kursen bygger på yogans traditioner i kombination med den senaste forskningen och du får konkreta verktyg att använda under graviditeten och förlossningen. Kursen rekommenderas från och med graviditetsvecka 13.

 

Endast 8 platser så det finns gott om utrymme mellan mattorna. Vi följer och uppdaterar fortlöpande rutiner efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.

 

KURSSTART: VT -23.
TID:
PRIS: 1590 kr för 6 tillfällen.
MAX ANTAL: 7 st (minst 5 st)

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Ett missat kurstillfälle kan tas igen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.