SELF CARE

MASSAGE OCH KROPPSBEHANDLINGAR

Varmt välkommen att ge dig själv omvårdnad och omtanke. Håll utkik på Instagram och Facebook för aktuella erbjudanden!


REIKI
30 min/ 450 kr

60 min / 700 kr 
90 min / 900 kr


Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi”och är en 1000 år gammal stressreducerande behandlingsmetod med ett ursprung från Japan.

Reiki balanserar energin i kroppen och aktiverar och stimulerar kroppens självläkningsförmåga. Den har visat goda resultat bland annat vid behandling av smärta, ångest, oro, stress och utbrändhet.

Under behandlingen ligger klienten fullt påklädd, med filt och kudde på en behandlingsbänk. Behandlaren lägger mjukt händerna på eller strax utanför olika delar av kroppen. 

Behandlingen ger en behaglig djupavslappnande känsla och många somnar under tiden. Handpåläggningen frigör vårt ”må-bra-hormon” oxytocin som bland annat höjer vår smärttröskel och ger en långvarig antistress-effekt.  

I Sverige är Reiki godkänt som förebyggande och rehabiliterande friskvård av Skatteverket. I exempelvis USA och England kan man få Reiki på vanliga sjukhus som komplement till den traditionella hälsovården.

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Åkerblom
asa@tinytree.se
070 – 8676508 (smsa eller ring)


ROSENMETODEN
60 min / 700 kr

Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar i kroppen. Alla människor har spänningar och dessa begränsar oss, både fysiskt och känslomässigt. Behandlingen bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar.

Jag är patient- och ansvarsförsäkrad genom Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Hummel
asahummel@tinytree.se
073 – 200 17 02 (smsa eller ring)


AYURVEDISK HUVUD- OCH ANSIKTSMASSAGE
60 min / 700 kr

Massage av huvudet och ansiktet som lösgör och förebygger blockeringar i kroppen och ger avspänning och avslappning. Tillförseln av vital näring och syre ökar, och utrensning av slaggprodukter stödjs vilket bl.a hjälper till att ge ansiktet sin naturliga vitalitet tillbaka. Och dessutom är det väldigt skönt!

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Hummel
asahummel@tinytree.se
073 – 200 17 02 (smsa eller ring)


AVSPÄNNINGSMASSAGE
60 min / 650 kr

Vårt behov av avspänning är stort idag. Regelbunden avslappningsmassage är ett bra sätt att gå ner i varv och lära kroppen att hitta tillbaka till ett naturligt avslappnat tillstånd. I den här behandlingen arbetar jag främst på rygg, nacke och ansikte.

Mottagning vid bokning
Boka hos Åsa Hummel
asahummel@tinytree.se
073 – 200 17 02 (smsa eller ring)


FOTMASSAGE
45 min / 550 kr


En holistisk och avslappnande fotmassage. Vi utgår från grunden i zonterapi, löser upp spänningar och balanserar chakran. 
Du som är ny kund får 15% på din första behandling

Mottagning vid bokning
Boka hos Lina Persson
lina@tinytree.se


MIND-BODY-REST MASSAGE 
75min / 900kr


En behandling som tar dig in i en djup avslappning. Långa medvetna strykningar över hela kroppen lugnar nervsystemet. Med intuition och närvaro lyssnar vi på kroppen för att närma oss spänningar på ett icke påträngande sätt. MindBodyRest är en inbjudan till att bli hållen och vaggad, du får slappna av och andas ut. Var öppen för att möta dig själv, och acceptera det som är för att uppnå ett lättare och friare varande. 

*Behandlingen grundas på California Esalen Massage. Den utövas med mandelolja, och mottagaren bjuds in till att vara helt avklädd under lakan som taktfullt används omsvepandes för att skapa förtroende och bekvämlighet. Om mottagaren föredrar att vara i underkläder, är det välkommet att meddela detta, det är din behandling och du bestämmer. 

Mottagning vid bokning
Boka hos Lina Persson
lina@tinytree.se


GRAVIDMASSAGE
60 min    750 kr 

En helkroppsbehandling med fokus på att lugna nervsystemet och samtidigt lindra spänningar. En inbjudan för dig att lyssna inåt, vara närvarande och nå fullständig avkoppling för båda.

Massagen utförs sidoliggande, med olja, samtidigt blir du taktfullt insvept i lakan och filtar. Din stund att slappna av och andas ut. Behandlingen grundas på California Esalen Massage.

BOKA: lina@tinytree.seCOACHING

RÖSTCOACHING – TAL & PRESENTATION 
Med hjälp av röstcoaching kan du utveckla ett personligt uttryck och hitta verktyg som hjälper dig att nå ut med din röst. På ett roligt och lekfullt sätt får du upptäcka din röst och det där lilla extra som får människor att lyssna, vi hittar glimten i ögat tillsammans med ett personligt uttryck grundat i kroppen. Vi grundar kroppen, landar i andetaget och värmer upp rösten och dess resonans i din kropp.

Denna session fungerar även bra för grupper som vill lära sig framföra presentationer på ett professionellt sätt samt som en metod för att lära känna varandra i exempelvis en arbetsgrupp.

Matilda Mörk jobbar som yogalärare och har en unik erfarenhet som professionell skådespelerska och sångerska. Kombinationen av yoga och avslappningstekniker blir kraftfulla redskap för att definiera och lyfta fram en bra röstteknik hos varje deltagare.

PRIS:
1 person: 650 kr/tillfälle
2 personer: 1000 kr/tillfälle
3 personer: 1500 kr/tillfälle

KONTAKT/BOKNING:
Matilda: matilda@tinytree.se
Tel: 070 – 427 96 19HÄLSOVÄGLEDANDE COACHING
700 kr / 45 minuter
Hälsa är mer än frånvaro av sjukdom och smärta. Det är en balans mellan livets olika delar, arbete och fritid, vila och aktivitet, 
andras behov och egna behov, samvaro och egentid, glädje och sorg. 
Hälsa är att tillgodose kroppens behov av vila, näring och rörelse. 

Lika mycket är det att förse sinnet med positiva sinnesintryck, skönhet, musik, tid i naturen, vänskap, personlig utveckling och expansion. 

I coachande samtal berör vi frågor som : Hållbara vanor, dina drömmar och mål, stresshantering, träning och rörelse för en frisk kropp och goda relationer.

Med hjälp av kunskap, inspiration och vägledning
hittar vi vad som är viktigt för just dig.

Boka via eveliina@tinytree.se
Tel: 0704-32 84 84LIVSSTILSANALYS 

2000 kr 

Firstbeat Livsstilsanalys mäter och analyserar genom diskreta elektroder på kroppen din återhämtning och hjälper dig känna igen stressfaktorer på arbetet och fritiden. Livsstilsanalysen bedömer sömnens kvalitet och hjälper dig hitta lösningar för bättre återhämtning. 

Mätningen ger dig unik information om din stress och återhämtning, och kan fungera både som en motivator till livsstilsförändringar eller som ett kvitto på att du lever hållbart.

Mätningen pågår under 3 dygn och inkluderar två vägledande samtal samt skriftlig resultatrapport. Läs mer på www.firstbeat.com

Boka via eveliina@tinytree.se
Tel. 0704-32 84 84
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.