RUNA

Yogan har varit en stor del av mitt liv i många år och har hjälpt mig att möta livet med mer stabilitet och närvaro.

Jag är utbildad instruktör inom Sama yoga vilket är en mjuk yogaform som lärs ut intuitivt från hjärtat. Det är en blandning av hatha yoga och qigong där vi rör oss genom mjuka flöden och stannar ibland lite längre i yogapositionerna för återhämtning och för att möta oss själva i stillhet.

Jag varierar denna mjuka yogaform med en mer dynamisk yoga med fokus på stabilitet och uthållighet. För mig är det viktigt att lyssna in till kroppen och nervsystemet och känna efter om rörelse eller stillhet ger mer energi och livskraft.

Min intention är att att bjuda in dig till en trygg och tillåtande plats där du får möjlighet att stärka kontakten till dig själv och fylla på med ny livsenergi.

Jag har även gått en utbildning i att hålla i kvinnocirklar och har sedan dess lett kvinnogrupper. För mig har det varit oerhört stärkande att samlas tillsammans i cirkel med andra kvinnor. I cirklarna delar vi berättelser och erfarenheter, lyssnar, validerar, mediterar och rör oss genom mjuk wombyoga anpassad för kvinnokroppen.

Jag håller i Hatha/Vinyasa, Hatha Flow och Kvinnocirklar.

– Sama Yoga Teacher Training, Sverige & Bali, 270h

– Women Circle Facilitator Training, Be Woman Project, 70h

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.