MATILDA

Matilda Mörk är certifierad yogalärare i tre steg sedan 2006 för Ulrica Norberg. Sedan dess har hon arbetat som yogalärare med klasser på företag och flera yogastudios. Hon arrangerar egna workshops med yoga och hälsosam mat i Stockholms skärgård och i Stockholm. Sedan 2020 är Matilda även diplomerad stress- och avspänningspedagog via Sverigehälsan. Matilda är också utbildad skådespelare och har utkommit med två jazzalbum. 

”Jag vill gärna locka andra till nyfikenhet om hur man kan hitta mer utrymme i kroppen såväl som i sinnet. För mig har yogan gett en fördjupad medvetenhet och kunskap om hur min kropp fungerar. Det är underbara verktyg för att finna balans och välmående. Alla möten är unika – från dag till dag, mellan deltagarna i gruppen – samt inför dig själv. ”

2016 samarbetade Matilda med företag som Feelgood och Twitch Health som erbjuder företag friskvård, träning och inspirerande workshops. I dessa sammanhang utgår Matilda alltid från praktiska övningar med kroppen eller rösten, här använder hon sig av sin stora erfarenhet inom både teater, musik och yoga. 

Som röstcoach hjälper Matilda dig att utveckla din röst och hitta verktyg för att nå ut och känna dig bekväm med din röst och det du vill säga. En rolig session som fungerar bra i teambuilding sammanhang eller för privatpersoner som vill utveckla sin förmåga att berätta med sin egen personliga röst.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.