YIN UNPLUGGED WORKSHOP

Temilia, vår egen lokala sångfågel besöker studion för att spela live för oss medan vi vilar in i långa, mjuka yin-positioner. En upplevelse utöver det vanliga.

Med en blandning av utmanande stretch och avslappning vänder du blicken inåt i stillhet till tonerna av Temilias underbara röst.

Den här terapeutiska yogaformen ger en mjuk stretch för bindväv, ligament och leder som syftar till att öka flexibilitet och rörlighet samtidigt som kroppens inre organ stimuleras och slaggprodukter rensas ut. Ett meditativt tillstånd infinner sig ofta, du får uppleva en djup avslappning som lugnar nervsystemet och minskar stress.

Positionerna utförs främst sittandes eller liggandes och hålls passivt och i stillhet under flera minuter för att bindväven ska få släppa taget i sin egen takt.

Yinyoga passar alla – oavsett tidigare erfarenhet – och är perfekt för dig som känner dig stel i kroppen, som komplement till annan fysisk träning samt för dig som vill njuta av en stunds  närvaro och lugn. Klassen leds av vår yogalärare Ellie.

DATUM: Söndag 11 oktober
TID: 15.00 – 17.00
PRIS: 300 kr

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 6 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.