UTOMHUSYOGA I SKÖNDAL ÖPPEN KLASS

YOGA UTOMHUS I SKÖNDAL
Under sommaren får du möjlighet att yoga utomhus i Sköndal med utsikt över vattnet på söndagar kl: 10.00 – 11.00. Vi möts på gräset framför Kristinahuset.

BOKA DIN PLATS

Om du inte är medlem hos oss bokar du en plats genom att maila: boka@tinytree.se så att läraren vet i förväg om det kommer någon. Du som redan är medlem bokar som vanligt via appen eller hemsidan, under Schema & Boka.

Ta med egen yogamatta eller handduk, ett fåtal mattor finns för utlåning. Kläder efter väder, vattenflaska samt en filt eller varm tröja och strumpor kan vara skönt till avslappningen. Vi håller ett gott avstånd mellan mattorna. Glöm inte badkläder om du vill ta ett dopp efteråt. Du som deltar i yogaklassen får rabatt  på lunch och fika på Nice Valley i vackra Kristinahuset!

BETALNING
Du kan välja mellan att betala med Swish direkt till läraren på plats efter din egen förmåga, rekommenderad summa: 70-170 kr. Eller om du redan har ett yogakort hos oss kan du använda det som vanligt genom att boka din plats via appen Wondr eller på hemsidan.

Följ oss på Instagram och Facebook för aktuell information och eventuellt inställda klasser. 

💧Klassen ställs in vid regn eller temperaturer under 18 grader.
☀️ Varmt välkommen!

INFO
När: Söndagar kl 10.00 – 11.00.
Uppehåll: vecka 29 + 30 (25/7 och 1/8)
Var: Samling framför Kristinahuset.
Ta med: Egen yogamatta, saknar du matta går det bra med en handduk, ett fåtal mattor finns för utlåning.
Mer: Ta med badkläder för ett dopp efter yogan och njut gärna av en lunch på Nice Valley efter klassen i det vackra Kristinahuset. Rabatt till dig som deltar i klassen!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.