TVÅ DAGARS RETREAT I SEPTEMBER

TVÅ DAGARS SOMMAR-RETREAT
Lördag 11 – söndag 12 september

Välkommen att uppleva en helg av yoga, lekfulla aktiviteter, rörelse och återhämtning. Vi erbjuder dig en upplevelse där du lämnar vardagens bestyr för att landa i dig själv och och ladda på med ny energi inför höstens åtaganden. 

 

Du tillbringar två heldagar i Sköndals vackra omgivningar, vi kombinerar yoga med sång, återhämtning och aktiviteter i naturen.

 

Du välkomnas till Mötesplatsen, en stor och rymlig sal i vackra Sköndal på lördag morgon kl: 10.00 där vi samlas med en kopp te och låter oss landa i rummet.

 

Vi spenderar förmiddagen till en mjuk och inkännande Hatha Yoga som långsamt väcker kroppen.

 

Lunchen serveras kl: 12.00 på restaurangen Nice Valley på Kristinahuset och du väljer om du vill äta själv i tystnad eller använda lunchen till samtal med övriga deltagare.

 

Efter lunch ses vi återigen på Mötesplatsen och sjunger mantran tillsammans med Helena, efteråt serveras rawfood-fika och eftermiddagen fortsätter med Yin Yoga som tar dig djupare in i kroppen och vänder långsamt sinnet inåt. Dagen avslutas kl: 17.00 för att spendera natten hemma.

 

På söndagen ses vi återigen kl: 10.00 för mjuk Hatha Yoga och andningsövningar som lugnar sinnet. Klockan 12.00 äter vi på Kristinahuset.

 

Om vädret tillåter fortsätter vi dagen med fri tid utomhus där du kan välja att prova SUP, ta en tur med en roddbåt, bada eller ta en stilla promenad. Vid ev regn håller vi istället till inomhus då det blir en workshop med vatten som tema med Eveliina. 

 

Sedan står rawfood-fika uppdukat och söndagen avslutas med en djupt avslappnande Yoga Nidra.

 

Vi skiljs åt kl: 16.30 för den här gången och du är välkommen att ta en promenad i Sköndals vackra omgivningar innan du tar dig tillbaka hem.

 

VAD INGÅR?
– Hathayoga, yinyoga & yoga nidra.
– Mantrasång
– SUP, roddbåt och bad vid fint väder.
– Workshop vid regn.
– Lunch och mellanmål.
– Frukt och te.

 

NÄR?
Lördag 11 september, kl: 10.00 – 17.00
Söndag 12 september, kl: 10.00 – 16.30

 

TA MED:
– Mjuka kläder.
– Badkläder och handduk.
– Egen yogamatta om du vill, mattor finns för utlåning.

 

VAR?
Mötesplatsen i Sköndal
Efraim Dahlins väg 6A

 

PRIS:
1890 kr

ANTAL PLATSER:
12 st (minst 7 st anmälda krävs för att retreatet ska bli av)

SISTA ANMÄLNINGSDAG:
6 september

LEDARE:
Ellie, Helena, Eveliina.

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 7 deltagare blir retreatet inställt och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under retreatets gång. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.