SEEDS OF INTENTIONS WORKSHOP

SEEDS OF INTENTIONS

En eftermiddag med mjuka rörelser, reflektion och meditation. Ett tillfälle att sätta våra intentioner för det nya året där vi låter nymånen symbolisera en nystart.

Vi blickar inåt och gör plats för det du önskar inför det nya året. Vi skapar mer utrymme för det som är viktigt och ger energi samt sätter en intention för det nya året. Vi avslutar med Yoga Nidra där vi planterar fröet för vår intention i vårt undermedvetna.

Denna workshop passar alla, ingen förkunskap krävs. Alla rörelser är golvnära, mjuka och inkännande. Allt du behöver är mjuka och bekväma kläder.

DATUM: Lördag 21 januari
TID: 14.00 – 16.30
PRIS: 350 kr

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.