MAMMA & BABY YOGAKURS

MAMMA & BABY YOGAKURS

 

Tiden då den lilla nyss kommit är speciell och alldeles ny. Det är fint att i sin vardag finna en rutin med Mamma och Baby yoga, en perfekt rytm för dig som nybliven mamma.

 

Här finns inga krav och alla är i samma situation vilket kan kännas avslappnande. Vi gör mjuka yogaövningar som stärker din kropp och det inkluderas bäckenbottenträning, vilket är väsentligt efter en födsel innan annan träning byggs på.

 

Vi ljudar och bjuder in baby att vara med på det den vill. Inga förkunskaper krävs. Allt du behöver är mjuka kläder. I studion finns mattor och allt annat som behövs, här finns även bars och drycker att köpa till mellanmål.
 
Studion öppnar cirka 5 minuter innan klassen börjar, plats för barnvagn finns utanför studion, liggdel kan bäras in i studion men vagnen får stanna utomhus.
Varmt välkommen!

 

Kursen leds av Emmi Kirkholt, Certifierad yoga- och meditations lärare samt Mamma-mage tränare.

 

STARTDATUM: 16 september
FREDAGAR: 13.00 – 13.50
PRIS: 1.250 kr för 6 tillfällen.
LÄRARE: Emmi Kirkholt

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.