INTRODUKTION TILL YOGA WORKSHOP

INTRODUKTION TILL YOGA
MED ELLIE, YOGALÄRARE PÅ TINY TREE

 

Denna workshop är särskilt framtagen för dig som inte besökt studion eller provat yoga tidigare men är nyfiken och vill komma igång. Du får en introduktion till tre olika typer av yoga och får en förståelse för hur yoga kan öka ditt välmående.

 

Vi rör oss genom den kraftfulla Hathayogan som bygger styrka och flexibilitet i kropp och sinne, utforskar andetaget och provar en enkel andningsövning. Vi tar oss vidare till Yinyogans passiva, långsamma stretch för att avsluta med en djup avslappning där nervsystemet varvas ned med hjälp av Restorative-yogans lugnande positioner.

Det finns tid för frågor och du får möjlighet att uppleva några av våra olika klasser i en trygg form där alla deltagare är nya för yoga. Det spelar ingen roll om du känner dig stel, vig, stark, stressad eller lugn – här hittar du garanterat en form av yoga som passar just dig.

 

Klassen leds av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detaljrikedom.

 

Om du anmäler dig till nybörjarkursen i samband med workshopen bjuder vi på en kostnadsfri klass. Väljer du istället att köpa ett 10 ggr-klippkort för öppna klasser i samband med workshopen bjuder vi på ett extra klipp.

 

SÖNDAG: 11 september samt 23 oktober
TID:  14.00 – 15.30
PRIS: Kostnadsfri för dig som ännu inte är medlem hos oss!
ANTAL DELTAGARE: 9 st (minst 3 st)

 
Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 3 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.