HEADSTAND, HANDSTAND & INVERSIONS WORKSHOP

HEADSTAND, HANDSTAND & INVERSIONS
MED ELLIE ANDERSSON

 

Att bygga upp mod och styrka för att vända kroppen upp och ner är en krävande utmaning för både kropp och sinne. Belöningen som kommer i form av endorfiner, kroppens eget glädjehormon, ger en svårslagen kick.

 


Under denna workshop får du förbereda dig med hjälp av kraftfulla asanas
som tar dig framåt på vägen mot inversioner såsom skulderstående, huvud- och handstående. Du utvecklar viljestyrka, tålamod och kropps­medvetenhet samt stärker din core. Även om du inte tar dig hela vägen fram under klassen får du med dig de verktyg som behövs för att stegvis jobba vidare och får lära dig komma in och ur positionerna med kontroll.

 

Du blir guidad muntligt och assisterad av läraren vilket innebär kroppskontakt. Vi tar i övrigt hänsyn till rekommendationer kring Covid-19. För att delta krävs att du redan har en regelbunden praktik och är vid god hälsa. Om du lider av rygg- eller nackbesvär, högt blodtryck, gluacoma, genomgått ögonoperation eller har svårt med balansen bör du avstå.

 

Du kan förbereda dig innan denna workshop genom att delta klassen Strong Hatha på torsdagar kl: 18.30 – 19.30 där vi fokuserar på styrka, uthållighet, stabilitet och balans.

 

DATUM: Lördag 21 maj
TID: 14.00 – 16.00
PRIS: 380 kr
ANTAL: 9 st (minst 4 st)

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.