FULLMÅNECEREMONI

Under den här kvällen får du utrymme att reflektera över vad du har i ditt eget liv som du är redo att släppa taget om för att kunna ge plats åt något nytt. Vi låter denna supermåne symbolisera både ett avslut och en början på förändring.

 

Genom rörelser, reflektion och meditation upptäcker du gamla vanor och mönster och får klarhet i vilka saker och relationer som inte längre tjänar dig. Du blir du mer lyhörd för vad som är sant och rätt för just dig. En kväll som stärker, renar och ger dig näring mentalt.

 

Att göra en ritual i samband med månens cykler är ett fint sätt att skapa regelbundenhet i att ge sig själv tid till reflektion. 

 

Denna workshop passar alla, ingen förkunskap krävs. Alla rörelser är mjuka och inkännande. Allt du behöver är mjuka och bekväma kläder.

 

Varmt välkommen till en värdefull stund på mattan!

DATUM: Måndag 24 maj
TID: 20.15 – 21.45
PRIS: 290 kr

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 3 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.