BARNYOGA PROVA PÅ

Denna prova på-kurs på tre tillfällen är anpassad för barn mellan 7 – 11 år. Här närmar vi oss yoga på ett lekfullt och tillåtande vis och introducerar olika positioner, andnings- och samarbetsövningar för att skapa samhörighet i gruppen.
 
Klassen är uppbyggd kring en berättelse eller ett tema där vi bland annat utmanar vår balans, höjer pulsen och noterar skillnaden i kroppen före, under och efter yogan. Syftet är att väcka nyfikenhet och att skapa en rolig och meningsfull stund tillsammans.
 
Mot slutet av klassen varvar vi ner med en avslappningssaga och en kortare reflektion där de som vill får lyfta frågor eller funderingar som dykt upp under klassen.
 
Om det finns intresse startar en längre kurs på 9 tillfällen efter sportlovet!
 
TORSDAGAR: 9/2 – 23/2
TID: 16.00 – 17.00
PRIS: 3 tillfällen 390 kr
ÅLDER: 7 – 11 år
 
Kursen kan starta om minst 5 deltagare är anmälda.
 
Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.