EMMI

Jag heter Emmi och bor på Södermalm i Stockholm med min sambo, två fantastiska döttrar på 9 och 1 år och en labrador/weimaraner mixad hund som heter Shanti.

 

När jag väntade min första dotter kom yogan in i mitt liv ordentligt. Jag förstod hur viktig den var för mig då, och till vilken hjälp den verkligen kan vara. Egentligen genom livets alla faser. Yogan gav och ger mig styrka, klarhet, lugn, kreativitet, kroppskännedom, förmågan att lyssna inåt, glädje. Ja, så mycket.

 

För sju år sedan gick jag min första yogautbildning och har sedan dess undervisat i yoga för många olika målgrupper men jag brinner för barn och unga.

Jag skulle vilja att yoga, och eller meditation erbjöds alla unga. Ett par andetag kan förändra så mycket.

 

Ett enda andetag kan till och med vara det enda som behövs.

 

Våra barn och våra unga, är framtiden. För att navigera genom den tid vi lever i behöver vi sätt som håller oss i balans. Med min yoga för barn och ungdomar vill jag lekfullt och lätt inspirera till yogans värld och erbjuda små sätt som kan hjälpa oss i den riktning vi vill ta oss.

 

Jag bjuder på tekniker från Kundaliniyoga, Yinyoga, Vinyasa, Mindfulness. Vi rör oss fritt till musik, samtalar kring yogisk filosofi och utbyter de tankar som kommer upp efter att vi praktiserat tillsammans.

Varmt välkomna!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.