ELLIE

Med mitt intresse för teknik, anatomi och forskning får du ta del av mekanismerna bakom praktiken och lyssna till förklaringar om varför något ska ske och hur, särskilt under de dynamiska Hathaklasserna. Det är svårt att låta tankarna vandra iväg när du fokuserar på vad din stortåled gör eller om din lårmuskel är aktiverad. Du får en chans att landa här och nu i din egen kropp och stilla ditt sinne.

Då jag själv upplevt problem med överrörlighet som lett till skador fokuserar jag extra mycket på stabilitet, styrka och uthållighet i de dynamiska klasserna – flexibiliteten kommer på köpet.

Med egna erfarenheter av utmattning har jag fått en djup förståelse för hur stress påverkar en människa och de lugnare yogaformerna som minskar stressnivån, Yin och Restorative, utförda i stillhet har blivit allt mer intressanta och givande att undervisa i.

Fascinationen för hur nervsystemet, hjärnan och kroppen fungerar kommer ur en aldrig sinande nyfikenhet och jag delar gärna med mig av små lifehacks och tips som är användbara även i livet utanför yogamattan.

Mina klasser avslutas ofta med massage när tid finns –  jag själv älskar beröring och den oxytocin-dusch det ger! Men självklart väljer du om du vill avstå för att istället vila i stillhet.

Jag är utbildad vid Yogayama i Stockholm:
Teacher Training 200 h
Yin 50 h
Restorative 25 h
Terapeutisk Yoga 25 h

KURSER & KLASSER SOM JAG HÅLLER
Nybörjaryoga – Yoga Roots
Fortsättningskurs – Rising Rooted

Hatha
Yin/Nidra
Restorative yoga

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.