ASTRID

Första gången jag kom i kontakt med Yogan var i Indien 2007. Jag förundrades över hur snabbt min kropp blev ”beroende” och bara ville ha mer.
 
Sedan under min första graviditet 2011 så ägnade jag mycket tid åt gravidyoga, den stärkte mig enormt & gav mig känslan av samhörighet mellan kropp, sinne & själ. Under förlossningen använde jag mig endast av yogaandningen & all tillit samt trygghet till min kropp som yogan givit mig.
 
Inför min andra graviditet/förlossning hann jag dessvärre inte med yogan som jag önskat & skillnaden var enorm. Detta fick mig att inse vad yogan verkligen ger mig.
 
Så sedan 2015 har jag fördjupat min yogapraktik och även funnit ett stort intresse för Ayurveda. Jag valde att utbilda mig via Nordiska Yogainstitutet (RYT 200h), Viryayogan har sina rötter i Hathayogan & är en dynamisk, skonsam yogaform.
 
På mina yogaklasser vill jag skapa en känsla av värme, glädje, gemenskap, acceptans, trygghet & tydlighet. Jag försöker alltid känna in varje människa i rummet. Jag tycker om mjuka flöden som bygger upp styrkan inifrån & det finns alltid ett genomgående fokus på andetaget.
 
Hoppas vi ses på mattan/ Astrid.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.