YOGA FOR GUYS WORKSHOP

YOGA FOR GUYS
MED VÅR YOGALÄRARE ELLIE

En workshop som är särskilt framtagen för män. Du får prova olika typer av yoga som ökar din flexibilitet och rörlighet.

Vi rör oss genom den kraftfulla Hathayogan och vidare till Yinyogans stretch för att avsluta med en djup avslappning där nervsystemet manipuleras med hjälp av Restorative-yogans lugnande positioner.

Denna workshop passar utmärkt som en introduktion för dig som aldrig provat yoga tidigare och inte känner till de olika yogastilarna men även för dig som redan har full koll, det spelar ingen roll om du känner dig stel, vig, stark, stressad eller lugn – här hittar du helt säkert en form av yoga som passar just dig.

Efter klassen bjuder vi på snacks, uppfriskande Kombucha från Bagis samt lokala överraskningar.

Klassen leds av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detaljrikedom.

Datum: Lördag 20 mars
Tid: 15.00 – 17.00
Pris: 350 kr

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 6 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.