SOMMARYOGA ÖPPEN KLASS

SOMMARYOGA UTOMHUS

Öppen klass, 60 min

 

Under sommaren flyttar vi ut studion till vår innergård under dagtid när vädret tillåter och håller dynamiska yogaklasser. Vid regn flyttar klassen in i studion. På tisdagkvällar hålls klassen oftast inomhus och varierar mellan Hathayoga och Yinyoga.

 
Under denna klass rör oss vi oss i ett dynamiskt flöde och låter andetaget styra. I början av passet tar vi en liten stund att fokusera lite extra på vår andning och självklart avslutas det hela med en skön avslappning.
 
Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa med mer kraftfulla positioner och flöden medan andra har mjukare flöden och varierar beroende på läraren som håller klassen.
 
Hatha/Vinyasa passar utmärkt för dig som redan är bekant med de vanligaste yogapositionerna. Självklart är även nybörjare varmt välkomna – flöden och positioner anpassas så att alla kan vara med. Yin passar alla och anpassas med hjälp av stöd från bolster och klossar.

Ta med vattenflaska, kläder efter väder, en varm tröja & strumpor eller solskydd vid behov, skugga finns att tillgå utomhus. 

 

Ett mindre antal mattor, filtar och block finns, du får gärna ta med egen matta. Du bokar din plats med appen Wondr eller via vår hemsida: www.tinytree.se, under menyvalet Schema & Boka.

 

OBS! Ställ dig som reserv även om klassen ser full ut, vi ökar antalet platser när vi ser att vädret håller i sig!

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.