SKOGSBAD

SKOGSBAD
90 min med Mikaela

Under våren får du möjlighet att uppleva naturens läkande kraft genom meditation, yoga och andningsövningar.

Dessa klasser erbjuds utöver ordinarie schema och särskilt anpassade för de utmaningar vi går igenom under denna period. Samling och avslutning sker utanför studion där du får låna en matta att ta med. Promenaden går till närliggande skogsområde. 

Moder jord är vårt hem. Vad vore vi utan henne? Vem skulle kunna skapa liv utan näringen som kommer från den magiska källan? Naturen föder oss. Vi är naturen. Skogsandning är till för att återta den biologiska kopplingen med naturen som bor inom oss. Vår sanna anknytning. Tillsammans kan vi minnas vår magnifika och starka relation med naturen och vår vackra planet. Vi samlas för att gå i tyst meditation till skogens hjärta. En stund inspirerad av Shinrin yoku, den japanska traditionen som betyder skogsbad. Genom kärleksfull närvaro och andning kan vi bli ett med naturen igen. I balans och i obegränsad harmoni. Naturkraft, ekopsykologi och naturterapi.

OBS! Ditt yogakort (inomhus och utomhuskort) samt drop-in gäller men du behöver föranmäla dig till dessa klasser så att vi vet att du kommer, minimum antal 3 deltagare för att skogsbadet ska genomföras. Klassen ställs endast in vid regn eller snö så klä dig efter väderDitt yogakort gäller som vanligt och drop-in kostar 200 kr. Om du ännu inte besökt studion är du varmt välkommen att prova på en klass för endast 100 kr.

Varmt välkommen!

TORSDAGAR
DATUM:
 14/5, 21/5, 28/5, 4/6
TID: 13.00 – 14.30

SAMLING: Gubbängsvägen 100
TA MED: Kläder efter väder.
PRIS: Klippkort/årskort gäller.
För dig som enbart vill delta i våra utomhusklasser finns följande alternativ:
10-ggr Klippkort: 1100 kr
5-ggr Klippkort: 600 kr
Gäller enbart på de utomhusklasser som hålls under vår,
sommar och en bit in på hösten.
Vid betalning, uppge kod: U5 respektive U10
Drop-in 200 kr.
Prova din första klass: 100 kr.
BETALA: Swish: 123 323 21 39
BG: 5460-3196

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.