SELF CARE DAY

SELF CARE DAY

Vi välkomnar hösten med ny energi! Lördagen den 25 september öppnar vi dörrarna in till värmen hos oss! Vi bjuder in till en workshop och ger dig chansen att prova våra behandlingar till ett förmånligt pris under dagen. Passa på att ta hand om dig själv med en nystart! 

 

WORKSHOP – Lekfull självinsikt & mänsklig kontakt

Kom och lek med oss en stund! Vi bjuder in till en intro-workshop för 8 deltagare, där vi närmar oss relationen till oss själva, och varandet med andra från hjärtat. 

Vi börjar med några övningar för att känna in oss själva för att sedan övergå till rörelse och övningar tillsammans. En kort paus med fika erbjuds. I andra delen omfattas beröring och massage för hemmabruk och självläkning.

 

Kom och lär känna oss och varandra! Alla är välkomna, tillsammans med en vän eller kom själv så parar vi ihop er vid övningar. Vi värmer upp inför hösten!

 

MASSAGE & BEHANDLINGAR – PROVA PÅ

För dig som vill uppleva en kroppsbehandling, finns möjlighet att boka tid hos Åsa, Lina & Kevin under eftermiddagen. Du är välkommen att boka 1 prova-på-behandling hos respektive behandlare och under dagen har du som ny kund möjlighet att ta del av fina erbjudanden och rabatter mellan 20 – 40% vid din första bokning.

Välj din 30 minuters prova-på-behandling (se urvalet på hemsidan under Self Care) med en investering på 200 kr.
 
DATUM: Lördag 25/9
TIDER:
15.00 – 21.00: 30 minuter prova-på-behandlingar.
15.00 – 16.30: Workshop med Åsa & Lina
PRISER:
30 min prova-på, investering 200 kr
Workshop, donation 100 kr

BOKA: Maila respektive behandlare:
asahummel@tinytree.se
lina@tinytree.se
kevin@tinytree.se
 
Se även gärna respektive behandlares hemsida/instagram:
@careofcrown
@lina_mindbody
 
Vi håller gott avstånd mellan mattorna & följer FHM:s rekommendationer.Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.