SELF CARE DAY

SELF CARE DAY
Vi hälsar våren välkommen och öppnar dörrarna lördagen den 10 april. Du får chansen att prova och boka behandlingar och coaching-sessioner till förmånliga priser. Ta hand om dig själv med en nystart i vår!

 

COACHING – KOSTNADSFRIA WORKSHOPS
Du träffar vår hälsocoach Eveliina kl: 11.00 – 12.00 i en mindre grupp där hon berättar om vad Hälsocoaching kan tillföra ditt liv. Du deltar i en reflekterande workshop under rubriken ”Hitta ditt ’VARFÖR?’ ” och får möjlighet att fundera över vad som motiverar dig. Om du bokar en tid hos Eveliina under dagen får du 50% rabatt på coachande samtal upp till 5 sessioner, (ord pris 700 kr/session) samt 20% rabatt på First Beat Livsstilsanalys, (ord. Pris 2000 kr).

Boka din plats genom att maila: eveliina@tinytree.se

 

Vår röstcoach Matilda bjuder in till en röstworkshop kl: 12.30 – 13.10 där du tillsammans med andra får öva på att utforska röstens förmågor på ett nyfiket och lekfullt sätt. Vi värmer upp kropp och röst tillsammans. Vi går sedan vidare med att jobba med var och ens personliga uttryck med rösten. Om du bokar en tid hos Matilda under dagen betalar du endast 400 kr för en privat session.

Boka din plats genom att maila: matilda@tinytree.se

 

Båda grupperna är kostnadsfria och hålls små, max 5 deltagare tillåts så boka din plats snarast!

 

MASSAGE – PROVA PÅ
För dig som vill uppleva en kroppsbehandling, finns möjlighet att boka tid hos Åsa och Lina under dagen. Läs mer om de olika behandlingarna under menyvalet Self Care och boka tid genom att maila till asahummel@tinytree.se eller lina@tinytree.se

 

Du kan endast boka en prova-på-behandling hos respektive behandlare och under dagen har du som ny kund möjlighet att ta del av fina erbjudanden och rabatter mellan 20 – 40% vid din första bokning.

 

Välj mellan 30 minuters prova-på-behandling utifrån vårt urval under Self Care Menyn med en investering på 200 kr.

 

DATUM:
Lördag 10/4 

TIDER:
11.00 – 12.00: Workshop om motivation och Hälsocoaching med Eveliina.
12.30 – 13.10: Röstworkshop med Matilda.
13.30 – 20.00: 30 minuter prova-på-behandlingar som bokas via Åsa och Lina.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.