ÖPPET HUS 3 SEPTEMBER

Vi firar fyra år och bjuder in till öppet hus söndag den 3 september med kostnadsfria klasser. Kom och möt några av våra lärare, prova olika klasser och besök vår mysiga studio i Gubbängen. Ingen förkunskap krävs för att delta på klasserna.


 

Vi bjuder på fika och mysigt häng i studion. Under dagen finns möjlighet att köpa yogakort till extra bra pris och du som är nyfiken på höstens kurser får all information du behöver. Har du inte möjlighet att besöka studion kan du ändå ta del av dagens erbjudanden online på vår hemsida, i menyn under ”köp kort”.


 
Under dagen erbjuder vi 10% rabatt på periodkort och klippkort (gäller ej prova-på och drop-in). Du som köper ett medlemsskap på plats under dagen får en gåva! (Gäller ej drop in eller prova på-kort.)

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Boka plats på valfri klass via vår hemsida under fliken “Schema & Boka” eller via bokningsappen Wondr. Alla klasser är gratis för dagen och först till kvarn gäller.
Det är viktigt att du avbokar om du inte kan komma. Skapa en profil för att ställa dig på reservplats om klassen är full, du får en notis om en plats blir din.

 

 
NYBÖRJARE?

Kom till vår prova-på-klass och frågestund. Du får träffa läraren som håller i nybörjarkursen och får en god uppfattning om vad Hathayoga är. Ställ frågor och träffa andra nyfikna nybörjare.

 

Varmt välkommen!

 

Läs om de olika yogaformerna här >>>

 

SCHEMA FÖR DAGEN

11.00 – 12.00: Kundalini & Sound. Boka plats >>

12.30 – 13.30: Prova på för nybörjare. Boka plats >>

14.00 – 15.00: Hathayoga. Boka plats >>

15.00 – 16.00: Öppet hus, kom och besök oss, ingen föranmälan krävs.

16.00 – 17.00: Yin & Meditation. Boka plats >>

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.