PRANAYAMA WORKSHOP

Fördjupa din yogapraktik och nå en ökad närvaro med hjälp av andningsövningar, Pranayama, som stärker lungorna, syresätter kroppen och stillar sinnet.

Under denna klass fördjupar vi oss i grundläggande klassisk andningsteknik inom yogans tradition, så du som är nybörjare och vill få ut mer av din yoga är varmt välkommen!
För den erfarne, vi går vidare med fler övningar. Övar tekniken att förlänga andetaget och fokusera på pauser samt att hålla andan ute och inne i samband med övningarna.
Vi utforskar asanas, positioner, tillsammans med andning och hur det kan bli en stor hjälp för att komma vidare fysiskt. Vi avslutar med meditation, hitta närvaro och fokus, som även det blir mer lättillgängligt i samband med andningsövningar.
Pranayama passar alla, inte minst dig som lider av pollenallergi, astma eller ofta drabbas av virusinfektioner i lungor och luftstrupe eller du som drabbats av långvariga symptom i lungorna efter en Covid-infektion. Pranayama är också en kraftfull metod för att hantera stress samt som verktyg till att hitta fokus i pressade situationer.

 

Klassen leds av Matilda Mörk som är yogalärare, stress- och avspännings­pedagog samt röstcoach med ett stort intresse för just rösten och andningen.

 

DATUM: Lördag 28 maj
TID: 11.30 – 13.30
PRIS: 350 kr
ANTAL: 8 st (minst 4 st) 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.