YOGA ROOTS NYBÖRJARKURS

YOGA ROOTS – START I HÖST

KURS FÖR NYBÖRJARE / BEGINNERS COURSE (sv/eng)

Hatha yoga är grunden till all fysisk yoga. Det är en dynamisk form av yoga som bygger styrka och stabiltet samt ökar flexibilitet i kropp och sinne. Med en kombination av rörelser och statiska positioner (asanas) som hålls en stund får du möjlighet att utforska och vara när­varande i positionerna med hjälp av andetaget. Du får både muntliga och fysiska assisteringar där läraren visar och hjälper dig att hitta in i positionerna. Varje klass innehåller stående, sittande och liggande positioner och avslutas med en stunds vila.

Du får lära dig grunderna i traditionell Hatha-yoga. Vi går igenom de vanligaste positionerna och du får en förståelse för hur de utförs på ett säkert sätt. Du får en introduktion till meditation, andningsteknik och yogafilosofi. Klasserna är avslappnade och det finns utrymme för frågor samt möjlighet att individanpassa din yoga till din kropp och nivå, oavsett erfarenhet. Kursen passar dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i Hatha yoga, men också dig som som är van yogi och vill fördjupa dig i din yogapraktik.

Kursen leds av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detaljrikedom. Med hennes stora intresse för teknik, anatomi och forskning får du ta del av mekanismerna bakom praktiken. Du guidas in i din egen kropp och får en chans att landa här och nu.

Du får ett 5 ggr-klippkort som gäller på våra öppna klasser samt kursmaterial så att du kan fördjupa dig, repetera och praktisera hemma. Missar du några tillfällen är du välkommen att ta igen dem antingen vid nästa kurstillfälle eller på den andra klassen under samma vecka då de följer samma upplägg. 

TISDAGAR: 18.15 – 19.30
STARTDATUM: 1 september
TORSDAGAR: 17.15 – 18.30
STARTDATUM: 3 september
PRIS: 1.750kr för 10 tillfällen. På köpet får du ett 5 ggr-klippkort som gäller på våra öppna klasser.
ANMÄLAN: info@tinytree.se, uppge om du vill gå på tisdagar eller torsdagar.
BANKGIRO: 5460-3196
SWISH: 123 323 21 39

Märk betalningen med ”Roots”. Din plats är bokad när betalningen är mottagen.
Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan ge bort platsen till någon annan.

Lärare: Ellie Andersson

Vecka 36: Kurstillfälle 1
Vecka 37: Kurstillfälle 2
Vecka 38: Kurstillfälle 3
Vecka 39: Kurstillfälle 4
Vecka 40: Kurstillfälle 5
Vecka 41: Kurstillfälle 6
Vecka 42: Kurstillfälle 7
Vecka 43: Kurstillfälle 8
Vecka 44: UPPEHÅLL HÖSTLOV
Vecka 45: Kurstillfälle 9
Vecka 46: Kurstillfälle 10