YOGA ROOTS NYBÖRJARKURS

YOGA ROOTS
KURS FÖR NYBÖRJARE 

Hatha yoga är grunden till all fysisk yoga. Det är en dynamisk form av yoga som bygger styrka och stabilitet samt ökar flexibilitet i kropp och sinne. Med en kombination av rörelser och statiska positioner (asanas) som hålls en stund får du möjlighet att utforska och vara när­varande i positionerna med hjälp av andetaget. Du får både muntliga och fysiska assisteringar där läraren visar och hjälper dig att hitta in i positionerna. Varje klass innehåller stående, sittande och liggande positioner och avslutas med en stunds vila.

 

Du får lära dig grunderna i traditionell Hatha-yoga. Vi går igenom de vanligaste positionerna och du får en förståelse för hur de utförs på ett säkert sätt. Du får en introduktion till meditation, andningsteknik och yogafilosofi. Klasserna är avslappnade och det finns utrymme för frågor samt möjlighet att individanpassa din yoga till din kropp och nivå, oavsett erfarenhet. Kursen passar dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i Hatha yoga, men också dig som som är van yogi och vill fördjupa dig i din yogapraktik.

 

Kursen leds av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detaljrikedom. Med hennes stora intresse för teknik, anatomi och forskning får du ta del av mekanismerna bakom praktiken. Du guidas in i din egen kropp och får en chans att landa här och nu.

 

Du får ett kursmaterial så att du kan fördjupa dig, repetera och praktisera hemma. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen (efter kursens slut) på våra öppna klasser. 

 

STARTDATUM: 25 januari (uppehåll v 9)
TISDAGAR: 18.15 – 19.15
PRIS: 1.750kr för 10 tillfällen.
LÄRARE: Ellie Andersson

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.