YOGA ASANA WORKSHOP

YOGA ASANA WORKSHOP
Du som deltagare bestämmer innehållet i denna workshop där vi fördjupar oss i den fysiska yogan med fokus på teknik.

 
Kanske finns det en position som du fuskar dig igenom och inte riktigt får till (chatturanga någon?). Drömmer du om att stå i brygga lika lekande lätt som när du var barn? Finns en särskild position som gör ont eller känns fel i din kropp utan att du förstår varför? Undrar du hur man gör för våga stå på huvudet? Eller vill du få en bättre förståelse för kroppslås och andning?
 
Vi värmer upp kroppen med ett mjukt flöde, fyller på med energi under en paus och fördjupar oss sedan i de positioner som önskas av er deltagare.
 
Workshopen passar alla nivåer och formas av gruppdeltagarna. Det finns inga dåliga frågor och vi lär oss tillsammans av varandra.
 
Denna workshop leds av Ellie som är yogalärare, personlig tränare och massageterapeut med god kunskap om kroppens anatomi och yogans teknik.
 
Mellanmål ingår
 
SÖNDAG: 11 juni
TID: 13.00 – 16.00
PRIS: 420 kr
ANTAL DELTAGARE: 11 st (minst 4 st)
 
Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.