RISING ROOTED FORTSÄTTNINGSKURS

RISING ROOTED
FORTSÄTTNINGSKURS 

 

Under denna kurs får du möjlighet att fördjupa dig inom Hathayogans tradition. Kursen passar dig som tidigare deltagit i vår nybörjarkurs eller dig som har några års erfarenhet av Hathayoga sedan tidigare och själv känner att du har god kunskap om grunderna. Annars rekommenderar vi dig att först delta i nybörjarkursen ”Yoga Roots” som ger en god grund inom teknik, asanas, filosofi och pranayama.

 

I denna kurs blir klasserna blir mer flödande och vi djupdyker in i ett antal positioner som leder vidare till en ökad utveckling och kroppsmedvetenhet. Vi fördjupar vi oss i de positioner du redan lärt känna men du introduceras även till flera nya positioner. 

 

Vi tar oss in i alla våra små vrår för att utforska och utmana både sinne och kropp. Vi undersöker våra gränser och gräver oss djupare ner i våra lager av vår kropp, vårt nervsystem och vårt sinne. Du får en djupare bekantskap med filosofi, meditation, pranayama och chanting.

 

Kursen leds i huvudsak av Ellie som undervisar med humor, värme och stor detaljrikedom. Du får även bekanta dig med andra lärare från studion som delar med sig av sin praktik.

 

Du får kursmaterial så att du kan fördjupa dig, repetera och praktisera hemma. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen på våra öppna klasser efter kursens slut.

 

STARTDATUM: 26 september
SÖNDAGAR:
17.30 – 18.30. (uppehåll v.44)
PRIS: 1.500kr för 8 tillfällen.
LÄRARE: Ellie Andersson

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.