FORTSÄTTNINGSKURS HATHA YOGA

FORTSÄTTNINGSKURS HATHA YOGA

Under denna kurs får du möjlighet att fördjupa dig inom Hathayogans tradition. Kursen passar både dig som tidigare deltagit i vår nybörjarkurs och dig som har några års erfarenhet av Hathayoga sedan tidigare.

 

Du får lära känna fler lärare från studion som delar med sig av sin kunskap och sin praktik. Varje klass utgår från olika teman där du får möjlighet till att utforska den bredd som hathayogans tradition har att erbjuda.

 

Vi fördjupar oss i mer avancerade positioner såsom inversioner och bakåtböjningar som leder vidare till en ökad utveckling och kroppsmedvetenhet. Du får en djupare bekantskap med pranayama (andningsövningar), filosofi, avslappningsövningar och meditation samt chanting och mantrasång.

 

Kursen leds av flera lärare från studion som alla delar med sig av sin kunskap. I huvudsak träffar du Ellie som har god kunskap om fysiologi och anatomi. Du träffar även Matilda som har en gedigen kunskap om andningen och Helena, vår Kundalinilärare, med en passion för mantrasång och dess kraftfulla effekt samt Åsa som har lång erfarenhet av meditation, mindfulness och avslappningsövningar.

 

STARTDATUM: 11 september
SÖNDAGAR:
17.30 – 18.30
PRIS: 1.550kr för 8 tillfällen.
LÄRARE: Ellie Andersson, Matilda Mörk, Helena Hilmgård och Åsa Åkerblom.

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Du har möjlighet att ta igen upp till två missade tillfällen på våra öppna klasser efter kursens slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.