PRANAYAMA & BANDHAS WORKSHOP

Genom att lära sig mer om andningen i vår yogapraktik ges många möjligheter till fördjupning i positionerna och för att nå en större närvaro. Pranayama – andningsövningar – stärker lungorna, syresätter kroppen och stillar sinnet.

 

Pranayama passar alla, inte minst dig som lider av pollenallergi, astma eller ofta drabbas av virusinfektioner i lungor och luftstrupe eller du som drabbats av långvariga symptom i lungorna efter en Covid-infektion. Pranayama är också en kraftfull metod för att hantera stress samt som verktyg till att hitta fokus i pressade situationer.

 

Under denna workshop får du även lära dig hitta dina bandhas, lås, och hur de kan hjälpa dig i din praktik och i din vardag. Att använda sig av bäckenbottenlåset och maglåset är lika viktigt för kvinnor som för män. Att vara medveten om dessa och både kunna koppla på dem och slappna av hjälper dig inte bara i yogapraktiken utan kan även hjälpa dig förbättra hållningen, minska besvär i ländryggen och stärka din röst.

 

Klassen leds av Matilda Mörk som är yogalärare, stress- och avspännings­pedagog samt röstcoach med ett stort intresse för just rösten och andningen.

 

DATUM: Söndag 27 februari
TID: 10.00 – 12.00
PRIS: 350 kr
ANTAL: 8 st (minst 4 st) 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.