NYMÅNERITUAL WORKSHOP

Vi välkomnar våren med med mjuka rörelser, reflektion och meditation. Ett tillfälle att sätta nya intentioner inför den nya årstiden där vi låter nymånen symbolisera en nystart.

Vi blickar inåt och reflekterar över vintern som varit och vad du önskar inför våren. Vi skapar mer utrymme för det som är viktigt och ger oss energi samt sätter en intention och avslutar klassen med Yoga Nidra där vi planterar fröet för vår intention i vårt undermedvetna.

Denna workshop passar alla, ingen förkunskap krävs. Alla rörelser är golvnära, mjuka och inkännande. Allt du behöver är mjuka och bekväma kläder.

DATUM: Lördag 13 mars
TID: 13.00 – 14.30
PRIS: 290 kr

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 6 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.