MEDITATION FÖR KLIMATET

Tiny Tree vill uppmärksamma den globala klimatstrejken genom att bjuda in till en gratis meditationsklass tillägnad vår jord. Välkommen till oss fredag den 27 september, kl: 12.00 – 12.30.
Om du vill delta i strejken hinner du ta dig till samlingen som börjar 13.00 på Medborgarplatsen.
Donera gärna till den ideella rörelsen FridaysForFuture som arrangerar strejken:
Swish: 072 323 88 29
BG: 377-4429
Medd: FFF20-27SEPT
@fridaysforfuture
Eller skänk din gåva till WWF:
Swish: 9019746
––––––––––––––––
Tiny Tree är inte en yogastudio som vilken annan. Vi arbetar också för att sprida kunskap om hållbarhet, för vår kropp och vårt sinne, för vårt samhälle och vår jord.
För att allt hänger samman.
Här förenas hälsa, gemenskap och hållbarhet. Vi vill föra människor närmare sin egen sanna natur men också närmare varandra och vår jord.
Studion bygger helt och hållet på begagnat, återbrukat och ekologiskt, inte bara i redskapshyllan i yogasalen och inredningen utan även i butikshyllan.
Det du finner i vår Food Corner är noga utvalt med tanke på klimat, miljö och hälsa. Här hittar du hälsosamma drycker och snacks – ofta egenodlat eller plockat i skogen – alltid ekologiskt och vegetariskt. Vi kommer aldrig servera palmolja, mjölk eller kött.
Vi kommer heller aldrig ordna retreats som kräver flygresor eller piffa studion med odlade snittblommor – naturen är ju full av vackra skatter!
Att vi älskar skogen – i synnerhet träd – har du säkert redan förstått.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.