MAMMATRÄNING WORKSHOP

MAMMATRÄNING
MED SUSSI STRAND (PT-SUSSI)

 

Hur tränar man sig stark igen efter en graviditet och förlossning? Vilka övningar är bra och varför, finns det övningar jag bör undvika? Hur gör man egentligen när man aktiverar djupa bålmusklerna och hur mycket vågar jag belasta mig? Välkommen till en workshop med mammaträning!

 

Vi börjar med en föreläsning där vi tittar på vad som händer i kroppen efter graviditet och förlossning. Hur hänger allting ihop, muskulärt och hormonellt, från bäckenbotten, bålmuskulatur och vidare ut i hela kroppen. Tränings­planering, hur lägger jag upp min träning och när är det dags att gå vidare i belastning och mer krävande övningar och sporter?

 

Vi avslutar workshopen med praktiskt med träning. Hur aktiverar jag musklerna och bibehåller kontrollen i bålen under rörelserna. Vi går igenom några bas-övningar och provar olika belastningsnivåer och testar hur man hittar sin ”lagom nivå just nu”.

 

Workshopen leds av Sussi Strand som är personlig tränare och certifierad MammaMage tränare/Maternity health coach med många års erfarenhet med gravidträning, mammaträning, personlig träning och gruppträning både inne och utomhus. I höst håller Sussi mammaträning startgrupp för nyblivna mammor på Tiny Tree.

 

DATUM: Söndag 2 oktober
TID: 11.00 – 12.30
PRIS: 350 kr
ANTAL: 10 st (minst 3 st)

 

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 3 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.