KVINNOCIRKEL WORKSHOP

Välkommen syster, till en kvinnocirkel i örternas tecken.
En plats för dig, precis som du är. Vår cirkel är som en mjuk famn att landa in i där du kan fylla på med resurser och få en paus från vardagen. Syftet med kvinnocirkeln är att stärka och inspirera varandra till att återknyta kontakten till vårt sanna jag, så att vi tydligt kan se våra unika gåvor och resurser, och sprida de vidare ut i världen.

Här kan vi dela erfarenheter och lyssna på varandra utan att få råd om hur vi bör göra. Genom att lyssna med ett öppet hjärta påminner vi varandra om att lita på oss själva och följa vår inre sanning. Vi har alla svar inom oss men vi har inte alltid tid och utrymme att stanna upp och lyssna inåt. I cirkeln finns det tid för inkännande och när vi talar medan de andra lyssnar får vi klarhet genom vårt eget uttryck.

Hit kan du komma och dela dina största glädjeämnen och bli sedd för den du är. Du kan också dela dina utmaningar och bekymmer och veta att andra kvinnor finns där för dig med sin fulla närvaro. Tillsammans i systerskap utforskar vi vad det innebär att vara kvinna.

Vi inleder med en ceremoni med örter tillsammans med Carmela från Örtfabriken (vi dricker en kopp te med ett urval hormonella örter), vi rör oss sedan genom mjuk wombyoga anpassad för kvinnokroppen, vi delar erfarenheter och lyssnar och avslutar med samtal om örter för kvinnohälsan.

LÖRDAG: 26/3
TID: 14.00 – 16.00
LEDARE: Runa och Carmela
PRIS: 250kr

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 3 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.