INTERNATIONELLA LÄRARDAGEN

Den 5 oktober infaller den internationella lärardagen. Tiny Tree firar hela veckan och bjuder in all personal inom förskola, skola och fritid i Gubbängen till gratis yoga under hela vecka 40.

Dessutom sätter vi in en extra klass särskilt för lärare och personal inom skola och fritid torsdag 3 oktober klockan 15.4516.45 med Sofia Kingstedt, gymnasielärare i psykologi, idrott och mental träning och grundare av Yogiteens. Läs mer på www.yogiteens.se.

Under klassen står andetaget, synkroniserat med mjuka rörelser i fokus. Vi släpper allt som har med prestation att göra, går från görandet till att landa i varandet. Inga förkunskaper krävs. Tanken är att ni ska få inspiration till övningar att införliva i vardagen och i skolan.

Tiny Tree Team har eller har haft våra barn i er omsorg. Ni ger våra barn så mycket och nu vill vi ge något tillbaka och erbjuder därför 10% rabatt på samtliga kort som gäller på våra klasser och kurser vid uppvisande av intyg, lönespec eller liknande. Kvittot gäller för friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen till vår lärarvecka!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.