FACEYOGA WORKSHOP

Vill du behålla och förbättra hudens elasticitet, få en fräsch look och samtidigt minska spänningar och svullnad på ett naturligt sätt, utan invasiva behandlingar? Likväl som att vi kan träna kroppen kan vi också påverka ansiktets spänstighet.

 

Vi börjar med enklare yogarörelser som sätter igång lymfsystemet och energigivande andningsövningar. Vi utför sedan en välgörande egenmassage som minskar svullnad i ansiktet och släpper spänningar. Du får mer glow och spänst i huden samtidigt som du får verktyg för att minska besvär som huvudvärk och spända käkar.

 

Du får lära dig övningar som passar just ditt ansikte och dina behov och får skapa din egen dagliga ritual som lindrar ålderstecken – en njutbar rutin som är enkel att göra hemma på egen hand. Med 10 minuter om dagen kommer du att se förändringar i panna, övre ögonlock, kindben och käklinje.

Vi avslutar med en avkopplande stund i savasana där du får njuta av en Gua Sha-massage i ansiktet samt en nackmassage.

 

DATUM: Lördag 14 maj

TID: 14.00 – 16.00

PRIS: 350 kr

ANTAL: 9 st (minst 4 st)

LEDARE: Jelena och Ellie

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 4 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.