HANTERA PANDEMIN KURS

Efter covid. Hur kan yoga bidra till återhämtning?

Under det senaste året har vi alla påverkats av covid-19. En del av oss har varit svårt sjuka, andra har tvingats till förändringar i tillvaron, men framför allt har vi alla tvingats ändra våra liv på olika sätt. 

 

Förhoppningsvis närmar vi oss slutat av pandemin, och en tid av återhämtning återuppbyggande börjar. Yoga är ett kraftfullt verktyg för att återuppbygga en förändrad tillvaro, både i form av filosofiska budskap, i fysisk rörelse och dess effekter på vår stress. Kursen vänder sig till dig som i en trygg miljö tillsammans med andra får reflektera över hur ditt pandemiår har varit och hur det påverkat dig samt fördjupa din kunskap om hur du kan ta hand om dig med hjälp av yoga.

 

OBS! Kursen passar även dig som är långtidssjuk i covid -19 och dig som drabbats av utmattning men kursen är ej en behandlingsmetod.

 

KURSSTART: 24 september

TID: 15.00 – 16.30

PRIS: 1250 kr för 5 tillfällen.

MAX ANTAL: 8 st (minst 5 st.)

Kursen leds av Matilda Mörk & Eveliina Sinisalo, stresspedagoger och yogalärare.

 

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften. Upp till 1 missat kurstillfällen kan tas igen på våra öppna klasser.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.