CHANGING VIBRATION

CHANGING VIBRATION
75 minuter – Mikaela
STARTDATUM: 14/6
Sv / Eng
Under denna klass erbjuds du en blandning av energetisk helande, asanas, vibrationer, dans, meditation, beröring, pranayama och ljudande frekvenser. Varje klass innehåller olika inslag av rörelse, stillhet och andningsövningar – ingen klass är den andra lik. Klassen hålls utomhus då vädret tillåter men flyttas in i studion vid regn och dåligt väder.
”CHANGING VIBRATION initierar och bjuder in till bejakande och skapande av den villkorslösa kärleken som du är. Hela du är välkommen i transformation från ögonblick till ögonblick, i evighetens tidlösa nu. Fulländad i omfamnandet av hela ditt väsens spektra. Som den kraftfulla skaparen du är. I samverkan mellan Shiva och Shakti, Yin och Yang, Solen och Månen, Universum och Moder jord möts vi.
Förening och hängivelse genom Yoga och Healing. I betraktandet av den universella potential, som manifesteras genom den gudomliga gnista av livskraft och metamorfos i cyklisk förändring. Som regnbågen skapar ljus och mörker, dag och natt, liv och död. Changing vibration är att lyssna in, hedra och välsigna naturen, kroppen, sinnet, själen, andetaget och känslorna. Våga lita på den inre guidningen av rörelse och stillhet som föds inifrån dig.”
STARTDATUM: 14/6
Öppen klass
Söndagar: 10.00 – 11.15
Lärare: Mikaela

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.