BHANDAS & ANDNING

WORKSHOP MED ELLIE

Inom hathayoga använder vi oss av tekniker som ger mer kraft och uthållighet i praktiken och skapar säkrare övergångar mellan positionerna.

I denna workshop får du fördjupa dig i tre olika kroppslås, bhandas, samt den andningsteknik som hjälper oss att syresätta kroppen under praktiken, den yogiska andningen eller ”ocean breath”. 

Till våra lås hör fotlåset som ger oss stabilitet i stående positioner och är en viktig nyckel till vår hållning, bäckenbottenlåset (rotlåset) samt maglåset som är grunden till vår corestabilitet.

Att lära sig aktivera och träna bäckenbotten är något som både kvinnor och män har glädje av i vardagen. Hållningen kan förbättras, smärtor i ländrygg kan förebyggas och du skapar förutsättningar för en mer hållbar kropp. Inte minst kan den egna sexuella upplevelsen fördjupas.

DATUM: Söndag 7 mars
TID: 15:00 – 17.00
PRIS: 300 kr
MAX DELTAGARE: 7 st (minst 3 st)

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 3 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.