ANDNING & HÅLLNING WORKSHOP

WORKSHOP MED CHRISTINA CARLSSON

Har du tänkt på om du andas rätt? Kan du ligga, sitta, stå, gå och springa och samtidigt andas lätt, tyst, mjukt och fritt?

Inte många kan det idag. Men du kan bli en av dem.

I denna workshop jobbar vi mentalt, emotionellt och fysiskt för att återställa andningen till hur vi är födda att andas. Du kommer att få lära dig olika tekniker så du kan behandla dig själv hemma och fysiska övningar som hjälper din hållning och samtidigt då din andning.

För att allt hör samman.

Du kommer få mer förståelse varför det är viktigt att andas bra och hur det faktiskt kan påverka oss när detta inte fungerar som det ska. Hur du andas har stor påverkan på din hälsa.

Du får med dig hem:

Andnings Kompendium
– Där förklaras mycket vi gått igenom på workshopen.

Posturala övningar
– Bilder och instruktioner på alla övningar vi gått igenom.

DATUM: Söndag 25 oktober
TID: 14:00 – 17.00
PRIS: 450 kr
KONTAKT: Christina Carlsson, 070-6929529
MAIL: info@embarkshealth.se
MAX DELTAGARE: 6 st (minst 3 st)

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 3 deltagare blir workshopen inställd och du får avgiften i retur. Du deltar i workshopen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under klassen. Vid Force Majeure återbetalas ej avgiften.