MIKAELA

Transformation, bemötande och kärlek. Jag tror på dig och din sanna potential i allt du är. Att du är en kraftfull skapare av din egen verklighet och att du redan besitter alla magiska gåvor du behöver. Yoga för mig är förening i den kärlek vi alla är. Tillsammans kan vi mötas och spegla varandra i den samhörigheten i frihet och tidlös trygghet. 

Bortom illusionerna finns kärlekens kraft som kan förändra allt. Tillsammans med dig vill jag möta och välkomna hela dig och allt det som du är. Känslorna är vårt inre guidningssystem och jag tror på att lära känna känslornas språk. Kroppen och andetaget är magiska verktyg för att utforska och kanalisera vår inre och yttre värld. Modigt och helhjärtat, inkännande och kraftfullt. 

När jag hittade mig själv i yogan första gången så var det som att minnas mitt innersta frö av sanning. Det blev tidigt tydligt för mig att min själ ville dela denna gåva med andra. För mig handlar yogans främsta gåva  om att minnas. I vår praktik så får vi utrymme att komma i kontakt med den vi verkligen är på alla plan, i alla dimensioner. Kraften i att få göra det tillsammans är så stark och vacker. Det är ingenting vi behöver skapa eller sträva efter, då vi redan bär allt inom oss. 

Jag jobbar mycket hands on på mina klasser där jag gärna vill interagera med dig i din praktik för att fördjupa, hitta linjering, komma i kontakt med kroppen och andetaget. Om tillfälle ges så ger jag gärna beröring eller Reiki healing i savasana som är vilan i slutet av klassen. Jag tror också på ljudets helande kraft och jag har ofta musik på mina klasser. Jag bjuder även gärna in till ljudande för att komma i kontakt med olika frekvenser och vibrationer. Frigörande dans och shaking ligger mig nära om hjärtat och ibland kan även dessa element få delta på mina klasser. Välkommen att uttrycka och utforska hela dig själv tillsammans med mig. 

Utbildningar:
200h RYT Hatha yoga
Holistisk coach
Reiki healing 

 

Pågående utbildningar:
800h YTE Yoga therapy
Modul 1 YTTC Shaktiyoga
Embodied Flow™ Immersion

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.