KAJSA

För mig handlar yoga om att må bra. Att ge kroppen och huvudet bästa möjliga stöd för ett friskt liv. Att förebygga kroppsskador och att minska oro och stress.
Min yoga är en lite långsam, flytande hatha. Traditionellt baserad, med mycket fokus på andning och att lyssna inåt. Genom olika asanas (yogapositioner) upplevs kroppen. Med hjälp av mjuka rörelser värmer träningen upp leder, sträcker ut ryggen, stimulerar flöde från topp till tå och stärker muskler. Träningen kan vara svettig, jobbig, motsträvig men också rolig, fjäderlätt och högt flygande. Det är här och nu som gäller. Meditation och andningsövningar är ofta invävda i klasserna som  avslutas med en stunds avslappning, Savasana.
Yogan gör mig stark och glad, balanserar, ger energi och förmåga att vara mer närvarande i vardagen. Yogan är praktiskt och tränar mig på att koppla från tankar och intellekt. Att känna det som känns, av vara i det som är.
Jag är utbildad yogalärare RYS 200h på Atmajyoti yogastudio i Stockholm med Elizabeth Welsh som huvudlärare. Jag har även en grundutbildning i Mindfulness MBSR programmet.

KURSER & KLASSER
Hatha Yoga

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.